Jump to content
POLITISTI.ro

Romi in spatiul verde


Noemi

Recommended Posts

Buna ziua!

Doresc sa semnalez existenta unei fenomene in oras.

Mai nou, in ultimele luni de zile, se obisnuiesc sa vina familii intregi de romi in zona piata rogerius si sa faca picnic in spatiul verde dintre blocuri.

Eu personal nu am nimic cu ei, caci nu deranjeaza cu nimic, nici macar nu sunt galagiosi (spre deosebire de ceilalti, mai ales romani, care stie sa comunice numai urland din toate puterile), ei nu fac probleme la nimeni. Singura problema este ca uneori lasa mizerie in spatiul verde unde s-au retras pentru siesta. Dar totusi, ne facem griji pentru viitor, daca ei se obisnuiesc sa faca asta si vor face probleme oamenilor mai tarziu.

Putem sa apelam la politie daca mai observam ca vin si se aseaza in spatiul verde, sau deocamdata nu este nevoie, pana nu incep sa devina agresivi cu oamenii care locuiesc aici, sau care trec aici prin zona?

Pana acum nu s-a intamplat nimic de genul acesta, nici macar nu se uita la nimeni, se aseaza in spatiile apropiate de containere de gunoi si ei stau acolo in pace, mananca, se odihnesc, sta la discutii, dar nu se aude vocea lor.

Va multumesc!

  • Upvote 1
  • Downvote 4
Link to comment
  • Moderator

Nu la poliție trebuie să te adresezi cu asemenea probleme. Încearcă să faci o sesizare către gardienii locali de la Primărie, ei se ocupă cu așa ceva.

  • Upvote 3
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.