Jump to content
POLITISTI.ro

SIIAS, SSIR si SIR


vlad

Recommended Posts

sall all

am citit pe forum despre trupele speciale ale politiei si am vazut k recrutarile se fac numai din sursa interna sa fii politist, legat de asta intrebarea mea este

trebuie sa fii politist cu academie ?

k am inteles k se poate face 1an si 6 luni pt a ajunge politist de aici se poate ajunge la trupele speciale?

respect :emo-yessir:

Link to comment
  • Moderator

Pentru a deveni polițist trebuie să termini o școală de poliție (doi ani) sau academia (trei ani). Nu știu despre ce curs vorbești, eu nu am auzit despre existența unui astfel de curs.

Și după ce vei deveni polițist, abia după câțiva ani în care să acumulezi ceva experiență poți fi primit la un concurs pentru ocuparea unui post liber, evident când acesta apare.

Link to comment

k am inteles 2 ani la scoala de politie si inca 2 experienta ca politist (experienta este obligatorie?) dupa care te inscrii pt concurs. Care este varsta maxima pt a te inscrie la trupele speciale?

Link to comment

faza e k nu prea vreau sa stau prea mult politist nu imi place si dak fac asta o fac pt trupele speciale si as trage si cu dintii sa ajung acolo si vreau sa stiu cum se ajunge inainte sa ma apuc de asta

Link to comment
  • Member

Nu-ti place ca politist? dar iti place in trupele speciale? ai vazut filme prea multe....Eu iti urez bafta si alegerea iti apartine!

off-topic: nu scrie in limbaj miRC, citeste regulamentul te rog. multumesc pentru intelegere...

Edited by eti79ety
Link to comment
  • Moderator

Vlad, s-ar putea sa fii nevoit sa iti placa sa fii agent sau sa lucrezi cu agenti, deoarece majoritatea luptatorilor de la trupele speciale ale politiei sunt agenti. :emo-yessir:

Link to comment

cand zic agent ma refer ca nu vreau sa ma plimb cu mapa la sub brat si sa il amendez pe unu ca a furat o gaina sau sa iau declaratii la martori(am intelesc k este necesar si asta ) nu ma deranjeaza dar nu vreau sa raman politist pana la pensie

  • Downvote 1
Link to comment
  • Administrator

Daca nu iti place meseria de politist, atunci nu ai ce sa cauti nici la trupele speciale ale politiei. Componentii acelor formatiuni sunt toti politisti.

Am sintetizat toate informatiile necesare in acest topic:

Te rog sa-l citesti cu atentie si sa urmezi recomandarile de acolo. De asemenea iti recomand sa citesti si regulamentul acestui forum, iar inainte de a initia un topic nou, trebuie sa folosesti functia de cautare pentru a verifica daca mai exista sau nu discutii pe subiectul ce te intereseaza.

Acest topic se inchide.

Multumesc pentru intelegere.

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.