Jump to content
POLITISTI.ro

Poze facebook cu marijuana


razvan0209

Recommended Posts

ai vazu niste baieti in fata unui cimp cu cinepa. poate nu sti, dar se cultiva (la trecut si mult mai putin la prezent), fiind o "planta tehnica".
marihuana este denumirea data variantei "canabis indica", mult mai bogata in "substanta activa" decit celelalte. chiar si varianta neaosa, romaneasca, contine drog, insa in cantitate mult mai mica, rpmanul preferind sa o foloseasca pentru fibre, sa faca saci sau covoare ;)

 • Upvote 3
Link to comment

Citeste, te rog, mai sus, domnul politist e foarte sigur ca e canepa si eu l-am intrebat cum se poate demonstra. Si oricum cine crezi ca ar intreba pe un forum, mai ales unul al politistilor, tehnici de cultivare? :doh:

Si pentru domnul Garcia, uite ca nu doar canepa pentru textile se cultiva in draga noastra tara:

 Cultură de cannabis descoperită în comuna Schitu

Procurorii de la Biroul Teritorial Olt al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt si  SAS Olt au destructurat, vineri, o grupare infracţională.

Gruparea era constituită din şase cetăţeni, trei români şi trei italieni, cu vârste cuprinse între 19 şi 55 de ani, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc. „Din probele administrate în cauză de procurorii DIICOT rezultă suspiciunea că membrii grupării au înfiinţat o cultură intensivă de cannabis, pe un teren situat în judeţul Olt”, se arată într-un comunicat al DIICOT. Mai precis, cultura de cannabis era pe un teren din satul Lisa al comunei Schitu. În urma celor cinci percheziţii domiciliare efectuate vineri, procurorii DIICOT au descoperit si ridicat peste 1.000 de plante de cannabis, aflate în diferite stadii de vegetaţie, provenind din aceasta cultură, precum şi cantitatea de peste 20 kilograme cannabis. În cursul serii de vineri, cei şase traficanţi de droguri au fost aduşi la sediul DIICOT Olt pentru a fi audiaţi de procurori, cu privire la fapta de care sunt acuzaţi.

 • Downvote 6
Link to comment
 • Member

Eu stiu ca daca vrei sa cultivi canepa ai nevoie de o autorizatie emisa de Ministerul Sanatatii prin DSV.

Controlul privind cultivarea canepei este efectuat de Ministerul Sanatatii, MAI si Ministerul Agriculturii

Link to comment
 • Moderator

Nu trebuie să te preocupe cum se demonstrează, e treaba altora să facă acest lucru. Sunt oameni pregătiţi şi specializaţi să facă aşa ceva. Dacă tu crezi că acolo se petrece ceva ilegal, poţi merge să depui un denunţ la orice unitate de poliţie. Acel denunţ o să ajungă la poliţiştii specializaţi pe această linie şi ei vor face verificările necesare. Asta este tot ce trebuie să faci, nimic mai mult. Mai departe se ocupă alţii. 

 • Upvote 2
Link to comment

 Cultură de cannabis descoperită în comuna Schitu

 

se tot discuta pe aici despre nivelul de inteligenta al reporterilor si mai ales despre ambiguitatea unor stiri, nu ma face sa cred ca esti reporter ;)

CANABIS este specia de plante intitulate generic CINEPA. diferenta dintre cinepa tehnica de cultura si cinepa pentru ntras pe nas este cam la fel cu cea dintre POLITIE, si comunitari =)) au aproximativ aceeas denumire, insa o mare diferenta calitativa =)) si pe care .. am scos-o in evidenta in  postul meu anterior cind am scris ... "chiar si varianta neaosa, romaneasca, contine drog, insa in cantitate mult mai mica"

 • Upvote 2
Link to comment

e posibil sa fie o cultura spontana de canepa autohtona, sau sa fie o cultura organizata de canepa indiana, desi ma indoiesc ca cel care are o cultura de cannabis isi pune poze pe facebook, stiind ca pedeapsa este intre 5 si 10 ani de inchisoare.

daca ai banuieli ca ca a doua varianta este plauzibila, mergi pana la bcco, sau pana la o sectie de politie.

 • Upvote 3
Link to comment

Articolul aici pe forum l-am vazut, l-a postat eti.

Cat despre canepa si canabis stiu ca exista o diferenta calitativa si scopul cultivarii este diferit dar ceea ce am vrut eu sa subliniez cu articolul ala e ca arata la fel, chiar nu trebuie sa folosesti ironia si sa iti dai aere de superior pe aici. Canepa indiana, cea cu cantitatea mai mare de drog se mai numeste si canabis conform wikipedia.

Daca nu vroiai sa iesi in evidenta puteai lasa un comentariu concret si concis ca al lui livu.

Apropo, ce am zis asa de rau in comentariul ala de sariti cu 'minus?:))

Edited by razvan0209
 • Downvote 1
Link to comment
 • Moderator

Nu te bosumfla aşa rău, că nu îşi dă nimeni aere şi nici răspunsuri ironice nu ai primit. Dacă nu-ţi convin răspunsurile primite, nu-i nicio problemă, nu se supără nimeni dacă nu mai accesezi acest website. :clip:

Link to comment

Maturizeaza-te pentru ca e cel putin infantila mareata ta descoperire si doar te faci de caco. Probabil din cauza asta ai primit si minusuri, pentru ca astfel de descoperiri sunt specific pustilor intre 14-16 ani, dupa ce privesc prea mult la CSI ori Sherlock Holmes.

Link to comment

stimabile...Canepa indiana, cea cu cantitatea mai mare de drog se mai numeste si canabis conform wikipedia.

cinepa indiana este conform taxonomiei (nu wiki) CANABIS INDICA, balaria romaneasca (de fapt cultivata in scopuri tehnice in romania) este CANABIS SATIVA. in consecinta CANABIS sunt ambele amdoo

Link to comment

Din pacate nu am urmarit acele seriale si nu am spus niciodata ca ''am facut o descoperire'' doar ca m-a deranjat tupeul celor care au pus asa ceva, nici nu ii cunosc pe oameni dealtfel dar nu mi se pare potrivit mai ales ca poate incalca si legea.Deci canabis este genul plantei, am inteles.

Link to comment
 • Moderator

Aşa cum s-a mai spus, dacă tu consideri că e vorba de ceva ilegal, poţi merge să depui un denunţ la orice unitate de poliţie. Mai ai posibilitatea să foloseşti funcţia de report a celor de la Facebook şi pozele respective vor fi eliminate.

Link to comment

Dupa ce am cautat pe google am vazut ca canabis indica arata  mai diferit decat cealalta si m-am lamurit, doar niste wannabe gangsters presupun, va multumesc pentru raspunsuri si imi cer scuze daca vam deranjat.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.