Jump to content
POLITISTI.ro

Examinare psihologica

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Se poate sa imi spuneti cu aproximatie pe ce data vor avea loc examinarile psihologice pentru Vasile Lascar?Sunt din Bacau,dar nu merge IPJ-ul orasului meu,si nu pot vedea anunturile. Tin sa precizez ca e a 2-a zi de cand nu merge siteul

Modificat de Conquer
Publicat

La mine in judet,Mehedinti,se da pe 06.08.2013,oricum o sa te sune cineva de la IPJ daca ai lasat numarul la ei si o sa te informeze cu cateva zile inainte!

Publicat

Cu placere si sa ai succes la probele eliminatorii,sper sa auzim de bine la sfarsitul tuturor probelor!

Publicat

am si eu o intrebare pentru cei care au dat deja testul psihologic:Se da cu psihologul-iti pune intrebari,pe foaie-grila sau pe calculator?

• Moderator
Publicat

Sunt nişte formulare pe care le completezi. De asemenea există şi interviu, dar nu ştiu dacă această probă există şi la psihologicul pentru admitere.

Publicat

Mersi mult!Dar rezultatul testului psihologic il aflu pe loc,sau mi-l zic in cateva zile?

Publicat

in bacau testarea e in una din datele de 7 sau 8 august din datele furnizate de ipj

Publicat

Voi, cei care ati dat testul psihologic anul acesta, imi puteti spune in ce consta testul  / timpul pentru fiecare proba ?

Publicat

Nu am primit nici un telefon pentru rezultatul de la examinarea psihologica... poate luni?

• Moderator
Publicat

Şi cam ce telefon ţi-ai dori? Te-ar mulţumi şi unul normal sau numai un smartphone. 

• Apreciez 2
Publicat

Catalin am observat ca la orice intrebare adresata de catre unii membrii tot raspunzi ironic. Multumesc. 

• Membru
Publicat

Stai prost cu psihicul, tinere? Nu suporţi ironiile? Păi dacă de acum te vaiţi, dacă vei intra în poliţie îţi vei da demisia a doua zi. E lumea plină de fătălăi plângăcioşi şi supărăcioşi, iar noi nu avem nevoie de astfel de indivizi în rândurile noastre.

• Apreciez 2
  • Moderator
Publicat

Dacă asta ai observat tu, înseamnă că ai un spirit de observaţie extrem de selectiv, chiar aş putea spune că stai destul de rău la acest capitol. 

Oricum, e distractiv să văd specimene ca tine, ce se cred buricii pământului şi plâng că nu au fost sunaţi, ca şi cum ar fi interesul acelui ofiţer de la resurse umane să vă caute şi să vă dădăcească, de parcă candidaţii ar fi un fel de specie pe cale de dispariţie şi nu ar avea câteva zeci sau sute de dosare în grijă. Continuă să trăieşti în lumea ta.

• Apreciez 1
Publicat

@buzatusoryn Eu iti recomand sa suni la IPJ si sa intrebi  . Mie mi s-a spus  sa sun saptamana viitore. 

P.S Il citez pe domnul ofiter de la IPJ : " Nu-mi platiti voi creditul "  ( si ii dau dreptate )  . 

Publicat

Raspunsul il veti primi  cam la o saptamana jumatate dupa ce dati testarea psihologica.

• Membru
Publicat

Eu nu l-am primit . Mie nu mi se pare asa normal sa fii sunat de personal. Fiecare are doua picioare si clar se poate duce la inspectorat. E foarte simplu.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.