Jump to content
POLITISTI.ro

Examinare psihologica


Conquer

Recommended Posts

Se poate sa imi spuneti cu aproximatie pe ce data vor avea loc examinarile psihologice pentru Vasile Lascar?Sunt din Bacau,dar nu merge IPJ-ul orasului meu,si nu pot vedea anunturile. Tin sa precizez ca e a 2-a zi de cand nu merge siteul

Edited by Conquer
Link to comment

La mine in judet,Mehedinti,se da pe 06.08.2013,oricum o sa te sune cineva de la IPJ daca ai lasat numarul la ei si o sa te informeze cu cateva zile inainte!

Link to comment
  • Moderator

Sunt nişte formulare pe care le completezi. De asemenea există şi interviu, dar nu ştiu dacă această probă există şi la psihologicul pentru admitere.

Link to comment
  • Moderator

Stai prost cu psihicul, tinere? Nu suporţi ironiile? Păi dacă de acum te vaiţi, dacă vei intra în poliţie îţi vei da demisia a doua zi. E lumea plină de fătălăi plângăcioşi şi supărăcioşi, iar noi nu avem nevoie de astfel de indivizi în rândurile noastre.

  • Upvote 2
Link to comment
  • Moderator

Dacă asta ai observat tu, înseamnă că ai un spirit de observaţie extrem de selectiv, chiar aş putea spune că stai destul de rău la acest capitol. 

Oricum, e distractiv să văd specimene ca tine, ce se cred buricii pământului şi plâng că nu au fost sunaţi, ca şi cum ar fi interesul acelui ofiţer de la resurse umane să vă caute şi să vă dădăcească, de parcă candidaţii ar fi un fel de specie pe cale de dispariţie şi nu ar avea câteva zeci sau sute de dosare în grijă. Continuă să trăieşti în lumea ta.

  • Upvote 1
Link to comment

@buzatusoryn Eu iti recomand sa suni la IPJ si sa intrebi  . Mie mi s-a spus  sa sun saptamana viitore. 

 

 

P.S Il citez pe domnul ofiter de la IPJ : " Nu-mi platiti voi creditul "  ( si ii dau dreptate )  . 

Link to comment

Eu nu l-am primit . Mie nu mi se pare asa normal sa fii sunat de personal. Fiecare are doua picioare si clar se poate duce la inspectorat. E foarte simplu.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.