Jump to content
POLITISTI.ro

Barem la testul psihologic

k0sty92

Recommended Posts

Salut,imi poate spune cineva ce barem este la testul psihologic (asta daca exista un barem anume)?Pe 6 august am testul psihologic,sunt inscris pentru scoala de agenti de frontiera Oradea si imi este cam teama de ce poate contine testarea psihologica.Ma poate ajuta cineva cu informatii despre ce s-a dat anul trecut,sfaturi?In rest,la probele sportive si scrise cred ca ma voi descurca,scot 7.02,7.10 pe 50m,la 1000 nu am probleme,la aruncarea cu mingea medicinala pare ceva mai dificil pentru mine,deoarece nu stiu de unde sa procur una sau cu ce sa o inlocuiesc;momentan arunc cu o piatra,dar cred ca are ceva mai mult de 4kg si arunc in jur de 6.30,va multumesc anticipat si succes celor care au dat sau dau anul asta pentru incadrarea in M.A.I!

Cred ca baremul este cunoscut doar de psihologii din cadrul MAI.

Vei avea cateva teste de personalitate, teste de atentie, inteligenta. 

Edited by military

Nu iti face griji,testarea psihologica necesita doar rabdare,atentie si sinceritate.Ai grija la minge,au picat destul de multi baieti anul acesta la admitere la Academie din cauza faptului  ca nu au reusit sa arunce minim 7 metri.

Asta cam asa e,dar sper ca cu antrenamentul pe care il fac zi de zi sa mai imbunatatesc cu cateva sutimi sau zecimi!De exemplu:ieri am scos si 6.78 dupa ce am facut ceva urcari pe scari abrupte timp de 3 zile,eu cred in mine si sper ca voi reusi,succes si voua!

Carti de gramatica a limbi romane-grile si raspunsuri comentate stie cineva?de unde pot sa procur si cum se numesc?

• Downvote 3
  • Moderator

Pe acest forum există nişte reguli, iar una dintre ele, pe care dealtfel o vei întâlni pe majoritatea forumurilor este interdicţia postărilor offtopic, adică cele ce nu au legătură cu subiectul. Aici se discută despre testul psihologic, nu despre cărţi de gramatică sau altceva. 

Nu iti face griji,testarea psihologica necesita doar rabdare,atentie si sinceritate.Ai grija la minge,au picat destul de multi baieti anul acesta la admitere la Academie din cauza faptului  ca nu au reusit sa arunce minim 7 metri.

Problema asta a fost si cand am intrat eu la Academie :P

Multi au venit prea increzatori fara sa fi facut pic de antrenament...

~scuze pentru offtopic~

Edited by claudeloo

Scuze,o sa caut topicul respectiv!

Eu chiar fac antrenament,numai ca nu reusesc mereu sa arunc peste 7 m,cateodata dau 6.30 6.50 6.70 7.20,in functie cred de prinderea pietrei in maini si tehnica,pentru ca folosesc si tehnica de aruncarea cu piciaorele apropiate si pe cea cu ele departate-stangul in fata,dreptul in spate!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.