Jump to content
POLITISTI.ro

Accident vatamare din culpa.

Mergi la răspuns Răspuns oferit de Marius,

Postare recomandată

Publicat

Buna seara,dupa cum spune si anuntul am avut un accident in urma careia am ranit usor pe trecerea de pietoni pe cineva,pe 27.03.2013 s-a incheiat procesul din care am primit 2 luni cu suspendare si anularea permisului de conducere. Cand pot da din nou de permis,trebuie sa fac scoala din nou sau se poate face redobandire ? Eu ultima dovada care am primit-o nu am fost sa o ridic deci am "predat" cu o luna inainte permisul,pot face ceva sa il iau mai repede sau asa? Va multumesc pentru ajutor.

• Moderator
  • Soluţie
Publicat

Te poţi prezenta la examen pentru obţinerea unui nou permis de conducere pentru toate categoriile avute anterior dacă a trecut un an de la data rămânerii definitive a hotărârii judecătoreşti prin care s-a dispus suspendarea executării pedepsei .

Dacă ai timp citeşte şi:

• Apreciez 2
  • 2 săptămâni mai târziu...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.