Jump to content
POLITISTI.ro

Metode de aparare

Postare recomandată

Publicat

buna ziua! am citit intr`un topic anterior cum ca pistolul cu electrosocuri taser atrage dupa sine dosar penal daca este gasit asupra individului. in cazul in care o persoana are certitudinea ca este urmarita, intrebarea mea este: ce trebuie sa faci ca sa poti detine un astfel de pistol (legal vorbind)? multumesc anticipat!

• Membru
Publicat

Nimic. Cauta alt mijloc de aparare legal.

De exemplu:

-spray iritant-lacrimogen;

-pistol pentru autoaparare;

-garda de corp (daca iti permiti);

• Apreciez 2
Publicat

cursurile ar fi ideale, dar ptr viitor. eu am nevoie de o solutie urgenta. bozo, la ce "pistol ptr aparare" te.ai referit? si cu taser te poti apara. eu ma gandeam ca daca expun problema politie imi vor scoate un brevet ceva ptr a avea dreptul de a detine nu neaparat un taser, dar o arma buna pentru aparare. 

• Displace 1
  • Membru
Publicat

Ma refer la armele neletale pentru autoaparare, cum ar fi

Pentru asta citeste sau cauta pe aici pe forum ce trebuie sa faci pentru a detine legal o astfel de arma.

Taserul nu ai cum sa il porti in mod legal, nu se elibereaza brevete sau permise pentru asa ceva.

• Apreciez 2
  • Membru
Publicat (modificat)

@yo3ies: Cursuri de autoaparare? Nu zic ca nu te ajuta deloc, dar pana sa iti intre in reflex anumite miscari trebuie sa exersezi ani de zile. Chiar daca ar invata cate ceva si sunt convins ca va invata (cum sa tina pumnul inchis, cum sa trimita o directa, pozitia de lupta etc.) cum te descurci daca sunt mai multi adversari avand in vedere ca agresorii nu isi vor astepta randul sa te atace precum in filmele cu Steven Segal?

I-ati un spray cel mai bine si alearga pentru o conditie fizica buna. :good:

Modificat de BGeorge
  • Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.