Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Metode de aparare

westie21

Question

buna ziua! am citit intr`un topic anterior cum ca pistolul cu electrosocuri taser atrage dupa sine dosar penal daca este gasit asupra individului. in cazul in care o persoana are certitudinea ca este urmarita, intrebarea mea este: ce trebuie sa faci ca sa poti detine un astfel de pistol (legal vorbind)? multumesc anticipat!

5 answers to this question

Recommended Posts

• 0
  • Membru

Nimic. Cauta alt mijloc de aparare legal.

De exemplu:

-spray iritant-lacrimogen;

-pistol pentru autoaparare;

-garda de corp (daca iti permiti);

• Upvote 2
  • 0

cursurile ar fi ideale, dar ptr viitor. eu am nevoie de o solutie urgenta. bozo, la ce "pistol ptr aparare" te.ai referit? si cu taser te poti apara. eu ma gandeam ca daca expun problema politie imi vor scoate un brevet ceva ptr a avea dreptul de a detine nu neaparat un taser, dar o arma buna pentru aparare. 

• Downvote 1
  • 0
  • Membru

Ma refer la armele neletale pentru autoaparare, cum ar fi

Pentru asta citeste sau cauta pe aici pe forum ce trebuie sa faci pentru a detine legal o astfel de arma.

Taserul nu ai cum sa il porti in mod legal, nu se elibereaza brevete sau permise pentru asa ceva.

• Upvote 2
  • 0
  • Membru

@yo3ies: Cursuri de autoaparare? Nu zic ca nu te ajuta deloc, dar pana sa iti intre in reflex anumite miscari trebuie sa exersezi ani de zile. Chiar daca ar invata cate ceva si sunt convins ca va invata (cum sa tina pumnul inchis, cum sa trimita o directa, pozitia de lupta etc.) cum te descurci daca sunt mai multi adversari avand in vedere ca agresorii nu isi vor astepta randul sa te atace precum in filmele cu Steven Segal?

I-ati un spray cel mai bine si alearga pentru o conditie fizica buna. :good:

Edited by BGeorge
  • Upvote 1