Jump to content
POLITISTI.ro

Avansari in cadrul MAI


radusandu

Recommended Posts

Secretarul de stat in Ministerul Administratiei si Internelor (MAI), Ioan Dascalu, a fost avansat in grad de chestor de politie, prin decret prezidential, alaturi de alti patru comisari-sefi.

Alaturi de acesta au mai fost avansati in grad de chestor comisarii-sefi Gabriel Tiru, Vasile Viorel, Ioan Handra si Vasile Gusatu.

Gabriel Tiru este directorul Institutului de Criminalistica din MAI.

Viorel Vasile este directorul Directiei de Investigatii Criminale (DIC) din cadrul Politiei Romane.

Ioan Handra este seful Politiei de Frontiera Arad

Vasile Gusatu este directorul Directiei de Resurse Umane al Politiei de Frontiera Romane (PFR).

Link to comment

Armata 14 rusa ce parere o avea ?

Cred ca tindem sa ii depasim si noi nu decat jandarmeria la numarul de generali.

Domnule radusandu ........numai vesti bune.

Cu respect. :emo-yessir:

 • Upvote 1
Link to comment
 • Moderator

Baietii au avut merite "deosebite"...nu ca unii prosti care prind hoti in flagrant, isi iau pietre in gura scotand hotii de masini de sub capite de fan si nu primesc nici macar o linie in plus... :blink:

Link to comment

Oare ce merite deosebite or fi avut, ma gandesc ca Gabriel Titu a stat cu lupa in mana si a gasit 35 de autori intr-o zi in dosarele penale cu AN, Viorel Vasile a stat la panda si a gasit intr-o sigura zi 35 de hoti de si din auto, Ioan Handra a gasit 35 de transfugi afgani si Vasile Gusatu ce-o fi facut asta? a semnat mutarea sau detasarea a 35 de politisti de frontiera. (cifrele sunt aleatorii). De Dascalu nu mai zic e manager domnule.

Link to comment
 • Member

Baietii au avut merite "deosebite"...nu ca unii prosti care prind hoti in flagrant, isi iau pietre in gura scotand hotii de masini de sub capite de fan si nu primesc nici macar o linie in plus... :blink:

cred ca o avansare cu ceva bani ar fi mai ok decat cu linii, eh, ce zici nu am dreptate? pentru mine liniile semnifica vechimea in Politie, dar numai cele luate prine merite deosebite sau la timpul lor

 • Upvote 1
Link to comment
 • Moderator

Ety, sunt oltean, alerg dupa grade... :ner: Acum, lasand gluma la o parte, nu crezi ca ma oftic cand vad ca pierd noptile sa prind hotii(chiar am avut ceva capturi anul asta, intre care un hot de auto surprins in flagrant) si nu ma baga nimeni in seama? Nici pe plan profesional nici financiar? Apoi unde sa mai fie motivatia mea pentru munca? Bai frate, macar un bravo frate! Dar nu... nu exista asa ceva in politia romana. Atunci, bani nu, merite nu, grade nu...pentru ce mama dracului sa mai muncesc?! :(

 • Upvote 1
Link to comment

Servesti Patria! Si Patria iti va fi recunoscatoare si iti va mai taia 4,5% din salariu la anu'.

Pentru ce sa mai muncesti? Sau de fapt nu muncesti pentru ceva..... dupa un timp devii dependent de munca. Cum se numea boala aia din Japonia in care muncitorii mureau de extenuare?

Edited by SandoKhan
Link to comment

...... nu crezi ca ma oftic cand vad ca pierd noptile sa prind hotii(chiar am avut ceva capturi anul asta, intre care un hot de auto surprins in flagrant) si nu ma baga nimeni in seama? Nici pe plan profesional nici financiar? Apoi unde sa mai fie motivatia mea pentru munca? Bai frate, macar un bravo frate! Dar nu... nu exista asa ceva in politia romana. Atunci, bani nu, merite nu, grade nu...pentru ce mama dracului sa mai muncesc?! :(

Vreau sa te contrazic! (atasez mai jos 2 documente ). Numai ca pe mine nu ma incalzeste cu nimic o hartie ( poate cand voi fii la batranete sa arat nepotilor cat de viteaz am fost sau cand isi va revenii bugetul MAI le voi schimba cu prime :ner: ).

Nici gradele,nici altceva, ci o renumeratie materiala ( bani ) ar fi picat la fix , dar deh ! la noi este criza, la ei nu .

Dar ce sa facem noi muncim iar ei isi dau grade si salarii mari :doh: . Asa este la noi !!!

omai.jpg ... maiwg.jpg

PS - nu am vrut sa ma laud, am postat numai ca sa intreb daca la voi se dau asa ceva ( valabil si pt. alti colegi ) .

Edited by Eduard
Link to comment
 • Member

Cum ce merite? Este prieten cu cine trebuie! :emo-yessir: Il cunosc personal, mi-au trecut prin mana dosare facute de el si pot spune ca ...., mai bine nu mai spun nimic, vai de curul nostru :(

Edited by coosstti
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.