Jump to content
POLITISTI.ro

Verificare masina/camion de catre agentii de paza

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua, 

Am si eu o intrebare : Agentii de paza te pot controla in masina sau in camion la iesirea dintr-o propietate privata ?

Ce lege sau reglementare le permite asta ? 

Multumesc pentru un raspuns rapid 

• Moderator
Publicat

Personalul de paza este chiar obligat sa efectueze controlul autovehiculelor de transport in baza planului de paza propriu al unitatii si in temeiul atributiilor prevazute de Legea nr. 333/2008 privind paza obiectivelor.

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Pai nu de-aia e pus acolo? Sa vada daca se fura ceva sau nu?

• Apreciez 2
  • Moderator
Publicat

Sigur nu-ti va controla presiunea in pneuri.

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Asta-i chiar bună! Poate să-l controleze chiar şi dacă e cetăţean european, cu drepturi şi tot tacâmul?  :D

• Apreciez 1
Publicat

Personalul de paza este chiar obligat sa efectueze controlul autovehiculelor de transport in baza planului de paza propriu al unitatii si in temeiul atributiilor prevazute de Legea nr. 333/2008 privind paza obiectivelor.

Este vorba de Legea 333/2003, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor.

• Apreciez 2
  • Displace 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.