Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Probleme de serviciu

boxerbull

Question

Ca agenti de securitate(paza, ordine si interventie) cu ce probleme va confruntati la locul de munca?

Personal, ma confrunt aproape zilnic cu nesimtirea a catorva soferi de TIR care se cred la ei acasa, doar pentru ca patronul lor este angajatul obiectivului pazit. Desi i-am atentionat de nenumarate ori ca actiunile lor sunt lipsite de bun simt, se comporta ca atare in continuare, iar respectivul patron este impasibil la actiunile angajatilor sai.

Ce as putea face legal, pe langa faptul de a le face reclamatie la beneficiarul principal care poate nu ar lua masurile necesare.

Mentionez faptul ca TIRURILE respective sunt indispensabile locului meu de munca.

• Downvote 12

7 answers to this question

Recommended Posts

• 0
  • Moderator

Ca agenti de securitate(paza, ordine si interventie) cu ce probleme va confruntati la locul de munca?

Te-ai rătăcit pe internet, pentru că poliţiştii NU sunt paznici şi nici nu au avut vreodată astfel de atribuţii în fişa postului. Munca de poliţie nu are absolut nicio asemănare cu cea a unui paznic.

Dacă ne confunzi cu gardienii locali de la Primărie, te informez că acest forum nu este dedicat lor şi nu au ce căuta aici.

• Upvote 2
  • 0
  • Moderator

Te asigur că ai nimerit greşit, pentru că nu contează absolut deloc ce crezi sau ce te crezi tu.
Nu trebuie să te superi, pentru că ăsta e adevărul, poliţiştii nu sunt şi nici nu au nicio legătură cu paznicii.

• 0
  • Membru

avand in vedere ca suntem de aceeasi parte a legii, nu consider ca am nimerit gresit deloc.

Bună asta, "avand in vedere ca suntem de aceeasi parte a legii".  :))

• 0

boxerbull,

De la agent de paza la politist e cale lunga.

Politistii nu sunt paznici, dar daca vrei sa spui ca au o oarecare legatura iti spun eu care e aceea: politistii au, printre multiplele atributii, cea de a-i controla pe agentii de paza.Si eventual de a-i amenda, daca se impune.

• 0
  • Membru

Am intalnit intr-o zi un astfel de "visator"  la o speta, iar in momentul in care m-am prezentat, respectiv agent principal de Politie acesta mi-a zis: "si eu sunt agent...agent de paza!" :))

Boxeerbull iti spun eu ca nu prea suntem de aceasi parte a legii!Firmele de paza majoritatea angajeaza indivizi cu un trecut dubios,fosti borfasi,si toti dopatii...etc!

Un alt aspect eu cred ca nu ar trebui sa te superi pe acei tiristi deoarece cam sunteti "din aceeasi oala"!

A ! si sa nu uit, vezi ca Politia nu se ocupa cu paza...cred ca ne confunzi cu jacii sau cu cocalarii locali! Ori de nu cumva provii din randurile lor!

Edited by cipri83
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.