Jump to content
POLITISTI.ro

Lamurire problema cu facultatea la buget

gabriel93

Recommended Posts

Buna ziua.numele meu este gabriel,sunt un utilizator nou,mi-am facut acest cont special pt a pune aceasta intrebare.

Sper ca nu s-a mai discutat aceasta problema si ca am postat in locul potrivit.

Anul acesta din cauza unor probleme medicale la genunchi numai pot participa la concursul de admitere 2013.

Daca voi merge la o facultate de stat pe locurile de la buget(facultatea de stiinte politice) mai pot candida pentru admiterea din 2014?(beneficiind un an de studii gratuite la stat la facultatea de stiinte politice).

Stiu sigur ca da ai absolvit o facultatea la buget numai ai dreptul sa dai la academia pt ca esti respins la dosar,dar daca beneficiezi de un singur an de studii la buget ce se intampla.

Poate pune cineva si legea educatiei din 2011 care spune exact ce se intampla in astfel de cazuri.

Va multumesc si sper sa-mi raspunda cineva la aceasta intrebare.

S-a mai discutat aici, la ultimele pagini  

Si nu , daca e la fel ca anul asta nu o sa poti participa la admitere.

Si eu doresc sa candidez pentru un loc la Academia de Politie,dar Ministerul Educatiei,condus de un tampit,nu permite ca un student sa beneficieze de un al doilea ciclu de invatamant bugetat.Pacat,dar voi incerca la Scoala de Politie de la Campina.

Mai rau este de cei care au investit multi bani in pregatirea fizica si teoretica,de altfel am investit si eu,dar pentru o alta conjunctura.

Pentru cei care ati mai facut o alta facultate,nu renuntati la ideea de a fi politist si incercati si la Campina.

Politist nu devii,politist te nasti!!!!

Respect Politia Romana!!

Edited by DanAlexandru
  • Upvote 1

e politica proprie a academiei nu a ministerului, la orice alta facultate poti sa mergi daca ti.o platesti pe ultima

va multumesc pentru raspunsuri.

si inca o intrebare ,ca sa numai deschid alt topic.Cand se vor afisa pe site rezultatele de la probele sportive/scrise??