Jump to content
POLITISTI.ro

Vor primi NUP toti 3?


IonIonel

Recommended Posts

In urma unei altercatii verbale la o terasa, un tip este lovit cu o halba de bere in cap. In gasca respectiva erau 3 tipi. Victima nu stie cine l-a lovit deoarece era cu spatele. Nu exista martori care sa fi vazut exact momentul cand a fost lovit si de cine. Sau daca exista, nu vor sa se amestece.

 

Acuma, daca fiecare din cei 3 ar zice ca nu a fost el , ce poate a fost unul din cei doi, atunci ... toti 3 ar primi NUP, deoarece nu poate fi identificat.

 

Insa.. (Si aici vorbesc de un caz f. concret) fiecare din cei 3 a declarat ca el l-a lovit... probabil ca doi au vrut sa-l acopere pe al treilea....

ei sunt rude apropiati, verisori.

 

 

Link to comment

26... sunt prieten cu cel care a luat halba de bere in cap ... e foarte foarte grav, i-a intrat un ciob fix in artera... a pierdut mult sange. e aproape in coma

 

Aia 3 , au venit timp 2 zile sa faca manevre... sa intrebe avocati,etc. 

 

Am inteles ca e posibil sa fie bagati la tentativa de omor, datorita taieturii pe vena.

Edited by IonIonel
Link to comment
  • Moderator

Este imposibil ca cineva să îţi poată răspunde la nelămuririle tale. Soluţia din dosar depinde de probele administrate, iar anumite detalii o pot modifica complet.

Link to comment

in momentul in care medicul legist va spune ca i-a fost pusa viata in pericol victimei si se va incepe urmarirea penala, iar baietii vor afla ce risca, se vor limpezi apele uimitor de repede.

Link to comment

Indiferent daca esti cine spui sau nu, nu merge pe ideea ca se va da NUP pentru ca autorul nu poate fii identificat. Victima agresiunii sa solicite un certificat medico-legal la Serviciul de Medicina Legala si sa-l anexeze la plangerea formulata catre politie sau parchet. Solutia se va da dupa efectuarea tuturor cercetarilor necesare aflarii adevarului.

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.