Jump to content
POLITISTI.ro

Permis de conducere anulat - ce putem face?

Mergi la răspuns Răspuns oferit de Marius,

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua!Sunt din timisoara si am o intrebare:prietenul meu are din 7 martie permisul anulat fiind prins la volan in stare de ebrietate cu o alcolemie mult peste ............din martie si pana acum am primit doar instiintare ca este anulat permisul si ce va pati daca va conduce in aceste conditii...spuneti-mi va rog cat vom avea de asteptat pana incepe procesul cat poate fi amenda si cand va mai putea da de permis????

• Moderator
  • Soluţie
Publicat

Ce proces să mai înceapă?

Dacă a primit înştinţarea oficială că permisul său de conducere a fost anulat, înseamnă că există deja o hotărâre judecătorească rămasă definitivă, deci procesul s-a terminat. Trebuie să se intereseze şi să obţină hotărârea judecătorească pentru a ştii ce condamnare (pedeapsă) a primit.

Detalii găseşti şi aici:

Publicat (modificat)

Daca i-a fost anulat permisul nu mai are dreptul de a conduce un auto pe drumurile publice. Daca o va face si este depistat in trafic, i se va intocmi dosar penal pentru conducerea unui auto pe drumurile publice cu permisul de conducere anulat si va primi o noua condamnare, de regula, cu executarea pedepsei. In functie de condamnarea primita, se poate spune cand va putea sustine, din nou, examenul pentru obtinerea permisului de conducere.

Modificat de Sache
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.