Jump to content
POLITISTI.ro

Permis de conducere anulat - ce putem face?


dana2
Go to solution Solved by Marius,

Recommended Posts

Buna ziua!Sunt din timisoara si am o intrebare:prietenul meu are din 7 martie permisul anulat fiind prins la volan in stare de ebrietate cu o alcolemie mult peste ............din martie si pana acum am primit doar instiintare ca este anulat permisul si ce va pati daca va conduce in aceste conditii...spuneti-mi va rog cat vom avea de asteptat pana incepe procesul cat poate fi amenda si cand va mai putea da de permis????

Link to comment
  • Moderator
  • Solution

Ce proces să mai înceapă?

Dacă a primit înştinţarea oficială că permisul său de conducere a fost anulat, înseamnă că există deja o hotărâre judecătorească rămasă definitivă, deci procesul s-a terminat. Trebuie să se intereseze şi să obţină hotărârea judecătorească pentru a ştii ce condamnare (pedeapsă) a primit.Detalii găseşti şi aici:

Link to comment

Daca i-a fost anulat permisul nu mai are dreptul de a conduce un auto pe drumurile publice. Daca o va face si este depistat in trafic, i se va intocmi dosar penal pentru conducerea unui auto pe drumurile publice cu permisul de conducere anulat si va primi o noua condamnare, de regula, cu executarea pedepsei. In functie de condamnarea primita, se poate spune cand va putea sustine, din nou, examenul pentru obtinerea permisului de conducere.

Edited by Sache
Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.