Jump to content
POLITISTI.ro

Contract de inchiriere locuinta


alinavp
Go to solution Solved by cristm,

Recommended Posts

buna seara.am venit in TM pe 1 noiembrie si m am cazat cu chirie,fara ca doamna sa mi faca un contract legal .eu din 1 noiembrie pana pe 1 iulie am platit chirie ,am platit toate darile (am copii dupa chitante)+150 de euro gaj.acum am plecat de acolo ,iar doamna <gazda> vine dupa mine la servici si ma face cu ou si cu otet ca nu mi am platit toate darile,cu toate ca eu am la ea gajul de 150 de euro si sustine ca inca mai am sa I dau bani.doresc sa I fac plangere pentru ca nu a vrut contract de inchiriere ,dar nu stiu unde sa ma adresez.mentionez ca este inscrisa si pt ajutorul de caldura 70/2011 cu toate ca a avut acesti bani de la mine.

unde trebuie sa ma adresez ?direct justitiei sau la administratia financiara Timisoara ?

multumesc anticipat

 

Link to comment
  • Moderator

Ajutoarele pentru încălzirea locuinţei se acordă de Primărie.

Contractele de închiriere se înregistrează în termen de 15 zile de la data la care au fost întocmite la administraţia financiară (Fisc).

Link to comment
  • Solution

Cand mai vine la tine la serviciu suni la 112 si va fi sanctionata pentru scandal,iar plangere cred ca trebuie sa faci la ANAF deoarece a incasat bani fara sa plateasca impozit pe ei( au cei de la Anaf grija sa ai calculeze cat are de dat la Stat :) )

Link to comment
  • 3 years later...

Am incheiat un contract de inchiriere,dar se pare ca e invalid,are doar semnatura mea pe el, nu si cea a proprietarului.Cand i-am solicitat sa incheiem un contract valid m-a amanat mereu, si nu a fost incheiat.M-a mintit cand a spus ca voi avea liniste, nu pot invata si vreau sa ma mut,dar refuza sa imi restituie garantia de 200 euro. Plata chiriei am efectuat-o prin virament bancar.Avand in vedere ca nu am incheiat un contract valid,cum pot sa recuperez garantia ?

Link to comment
  • Marius changed the title to Contract de inchiriere locuinta
  • Marius unlocked this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.