Jump to content
POLITISTI.ro

Radare Bucuresti-Constanta A2

johnny1607
Go to solution Solved by 25tess,

Recommended Posts

Buna ziua, 

Am si eu o intrebare, putin banala , dar am citit diverse opinii pe diferite forumuri. Radarele fixe de pe autostrada A2 au fost puse in functiune. Am citit ca de asemenea , trebuiesc insotite de un panou cu prezenta acestuia. Este adevarat? Sunt puse in functiune?

• Member

Grabestete incet!Nu are importanta daca radarele au post puse in functiune sau nu!

Respecta regulile de circulatie si astfel esti ferit de sanctiuni sau evenimente nefericite!

O zi buna!

• Moderator

Eu am auzit că trebuie să aibă şi o hostessă în bikini lângă ele, pentru a atrage atenţia conducătorilor auto.

• Upvote 4

Nu am permis dar nu reusesc sa inteleg de ce nu se pun pe autostrada radare fixe din 2 in 2 km. Am condus la scoala de soferi si cand eu eram in oras cu 50 km/h treceau o gramada pe langa mine de imi venea sa cobor jos sa vad de ce sta masina, am avut ocazia si am condus pana la maxim 240 de km la ora pe pista de la Baneasa. Daca ar fi radare fixe pe autostrazi din 2 in 2 km sa vezi ce elegant si frumos ar circula romanul

cine le plateste?

cine le calibreaza/omologheaza, cat costa asta?

ce armata de oameni le verifica pozele, memoria?

cine le instaleaza? si cu ce bani?

cine le pazeste?

cine plateste scrisorile recomandate cu instiintarile?

si cum e aia, n-ai permis dar i-ai dat cu 240???

• Upvote 1
  • Downvote 1

De platit se platesc singure prin banii care ii incaseaza, si indirect prin vietile pe care le salveaza nemai alergand nebunii, mai multi oameni in viata mai multe impozite adunate.

Nu trebuie o armata de oameni sa verifice pozele, softu face tot, si daca la 250 de km sa spunem ai 125 de radare, si daca amenzile sunt executorii, la 125 de amenzi de viteza sa vezi ce repede se strang banii de la un vitezoman, si dupa doi trei din astia executati silit cu casa scoasa la vanzare ca nu si-au platit amenzile se linisteste romanul

Iar cu datul cu 240 la ora atat m-am simtit in stare dar cum Pista de aterizare de la Baneasa nu e drum public, nu vad de ce trebuia sa detin permis, nu am condus pe drumurile publice dar pe pista de la Baneasa am incercat gustul vitezei, la inceputurile santierului complexului comercial Baneasa am gustat din placerile de a conduce Dumpere si camioane 8 x 4 sau 8 x8 prin camp. 

Fa un proiect, cu buget, investitii si propune-l.

Eu asa fac. Mie mi se pare nejustificata investitia, care nu poate fi recuperata nici vara pentru faptul ca se merge la bara, nici iarna pentru lipsa traficului, poate cei in masura vor lua in seama ce propui tu.

Apoi nu mi-ai raspuns cine trimite plicurile cu amenzi, cine le urmareste, cine are grija de camere sa nu fie furate, cum le legi, de unde energie etc.

Pune pe hartie toate detaliile sa vezi ce suma iti da si de cumparat si de montat si de alimentat si de pazit si de implementat si de calibrat etc etc etc.

La viteza aia nici nu m-am referit pe drum public, totusi.. faptul ca n-ai carnet inseamna ca n-ai experienta.

Chiar si cu experienta e uluitor de mult si foarte riscant. Multe lucruri care merg prost pot deveni calamitate.

Stii cine era tras la raspundere pentru viata ta in caz de accident?

Eu inainte sa stiu ca trec de 150, fac o verificare amanuntita a vehiculului.

Nu-ti mai spun, cu anvelopele de iarna nu depasesc 180, caci limita de viteza cu gumele de iarna e 190.

SI asta pe sosele circulate, intretinute si fara risc de explozie.

Daca ceva merge prost stiu cum sa reactionez (ma rog, sper sa nu se intample nimic).

Ia zi ai verificat presiunea in cauciuc? Ai citit indicele de viteza? Esti sigur ca pe o pista nefolosita nu gasesti cuie, cioburi etc?

Si mi-ai dat un minus.

Asta e alta poveste.

Stii tu ce greu am adunat plusurile alea?

Am o invidie pe Catalin, Marius, Tess sau Dan... Dracu', ei fac pe seara cat am adunat eu pana acum.

Ba a trebuit sa pun poze cu cainii din dotare sa mai ma milogesc de vreun plus.

Hai ca m-am enervat, :)

Just kiddin'

Gresit minusul nu e de la mine, si da masina a fost verificata temeinic si pista era imediat dupa ultima asfaltare si fusese periata, se organizasera teste demonstrative cu masini de concurs, supra ranforsate, purtam casca si erau si doua ambulante cu noi, si in plus in linie dreapta e una sa mergi cu viteza si alta e pe drum. Oricum senzatia traita intr-o masina la o astfel de viteza la volan e uluitoare si sincer ju e recomandabila pe drum unde mai cade o saiba, o piulita o bujie, etc. Calculul economic inca nu l-am facut, dar macar daca s-ar pune camere la fiecare intrare iesire si daca cumva ajungi mai repede decat ar trebuii daca respecti viteza legala intre doua puncte tot ar fi ceva, pt exemplificare pentru o distanta de 260 km pe autostrada daca scoti un timp sub doua ore pac amenda.

Radarele astea fixe de pe a2 functioneaza si noaptea? ma gindesc ca e dificil sa pozezi in anumite conditii o masina. e un sistem special pentru intuneric?

• Member

Cand ii aud pe unii soferi ce scuze au cand sunt depistati incalcand regulile de circulatia pe timp de noapte: " era noapte si nu era circulatie!"Oare numai romanii nostrii gandesc asa ?

Domnule lupu 2004 tu cam ce crezi ca noaptea poti sa incalci regulile de circulatie si nu poti fi depistat si sanctionat?

Ai citit ce a postat mai sus colegul 25tess  "tu uita-te atent dupa panouri ca de restul ne ocupam noi!>"

nu, noaptea nu functioneaza ca nu au pus aia de la CNADR becuri ca lumea, si nici in weekend, ca trec prea multe masini si nu apuca sa le pozeze pe toate... 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.