Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Schimbare numar de inmatriculare.

Cromatic

Question

9 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Ma refer la obtinerea unui nr. de inmatriculare, altul decat cel in combinatia actuala.

Initial am primit un numar dat de calculator, acum vreau unul preferential.

Edited by Cromatic
  • 0

Sunt aceasi pasi. 

Comanda placutei/placilor cu nr. de inmatriculare auto se solicita la ghiseele Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor, de pe raza unde isi are domiciliul propietarul autovehiculului prezentand urmatoarele documente:

• cererea solicitantului (reclamaţia de pierder/furt sau dovada din care să rezulte că plăcuţa a fost deteriorată);
  • documentul de identitate (original şi copie);
  • certificatul de înmatriculare (original şi copie);
  • cartea de identitate a vehiculului (original şi copie);
  • dovada de plată a contravalorii noilor plăcuţe cu numere de înmatriculare;

As adauga dovada platii noului certificat de inmatriculare... 

• 0

Buna ziua. Am masina inmatriculata pe Bucuresti, de curand m-am mutat in Ilfov, pentru a inscrie masina pe Judetul Ilfov trebuie facut si Rar-ul+certificat fiscal? Masina ramane tot pe numele meu.

• 0

buna seara ajutatima si pe mine intr o problema..recent am cumparat un autoturism marca opel. eu fiind si propietarul unui alt autoturism marca solenza...si doresc a lua nr. de imatriculare de pe solenza si sa le pun pe opel.....doresc ca dupa aceea sa vand autoturismul solenza..cum trebui sa procedez care subt pasii de urmat legal...MULTUMESC ANTICIPAT

• 0

Primul pas: mergi la sediul SRPCIV din județul tău pentru a afla următorii pași. Acest serviciu este în subordinea prefecturii și nu are nicio legătură cu Politia Romana.

• 0

Va salut cu respect !

Am recuperat numarului auto vechi ( preferential ) de la noul proprietar caruia i-am vandut masina, eu intre timp am inmatriculat noua masina cu numere la rand iar acum vreau sa le pun pe cele preferentiale in locul celor de acum. Ce pasi am de urmat si ce acte imi sunt necesare ?

Multumesc anticipat !

• 0

Știi sa citești? Înțelegi ceea ce citești?

Daca răspunsul este afirmativ la ambele întrebări, vezi postarea mea de mai sus.