Jump to content
POLITISTI.ro

Termen amiabila

LBug
Go to solution Solved by 25tess,

Recommended Posts

Buna seara!

Va rog sa ma ajutati cu un sfat pt urmatoarea situatie: masina mea parcata in fata blocului, alta masina parcheaza si uita sa traga frana de mana sau sa o lase in viteza. masina dansului pleaca singura la plimbare si intra in a mea. eu nu ma aflam in oras in momentul respectiv, insa am discutat cu soferul si a luat legatura cu firma sa de RCA si avem programare joi dimineata pt amiabila. Acum...eu stiu ca esti obligat de lege sa inchei amiabila in 24 de ore de la producere si nu stiu daca se aplica si in situatia de fata. de la accidente usoare mi-au spus ca eu ca parte vatamata si pt ca masina mea era parcata, nu ma supun termenului de 24 de ore, ci persoana vinovata trebuie sa anunte fie la dansii, fie la firma de asiguare. Lucru pe care dansul sustine ca l-a si facut, eu nu am cum sa stiu sigur, doar joi voi afla. Mi s-a mai spus de la accidente usoare ca in cazul in care acesta nu se prezinta joi, voi merge sa depun o plangere impotriva respectivului. Intrebarea este daca intr-adevar eu, ca parte vatamata, nu ma supun termenului de 24 de ore si daca este in regula cum am procedat?

• Solution

Trebuia sa completati de comun acord formularul de intelegere amiabila la momentul in care ai constat avariile la autoturismul tau dupa care mergeai cu formularul tau si copia asigurarii auto vinovat de accident la societatea lui de asigurari.  Acum depinde si de seriozitatea societatii de asigurari sper sa nu ai parte de neplaceri din partea lor.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.