Jump to content
POLITISTI.ro

Surprize surprize! Fatuloiu cumatrul Lui Aurelian Soric, sic!


Dan

Recommended Posts

Potrivit unor surse din Serviciile Secrete, ministrul Igaş a cerut declanşarea unor verificări după ce a primit o informare potrivit căreia Dan Fătuloiu ar fi cumătrul lui Aurelian Şoric. Iar secretarul de stat ar fi admis, în faţa colegilor săi că l-ar fi năşit pe naşul de cununie al lui Şoric

Informaţiile legate de această "cumetrie" nu au fost confirmate şi nici infirmate de oficialii MAI. La rândul lui, contactat de Evz, Fătuloiu a negat categoric această informaţie.

Dacă va fi confirmată însă de ancheta internă, informarea ar zdruncina serios credibilitatea cercetării disciplinare a comisarului-şef Şoric. Asta, în condiţiile în care, şi şeful Corpului de Control al MAI, chestorul Aurel Vlădulescu (cel care conduce verificările la Neamţ), este finul secretarului de stat.

Până la finalizarea anchetelor interne, Dan Fătuloiu a reuşit însă să distragă atenţia de la scandalul din vârful poliţiei, refuzând presupusa mită care ar fi fost oferită de omul de afaceri gălăţean Cătălin Chelu.

Incurcate sunt caile Domnului!!!

Link to comment
  • 2 weeks later...
  • Moderator

Ancheta Corpului de Control al Ministerului de Interne, referitoare la prejudicierea imaginii Politiei in cazul Piatra Neamt, a fost finalizata. Acum, Aurelian Soric, urmeaza sa fie judecat de Consiliul Superior de Disciplina al IGPR.

In afara de Aurelian Soric, alti trei sefi de post din judet si un ofiter din cadrul IPJ Neamt vor fi judecati de Consiliul de Disciplina al IGPR, tot in ceea ce priveste prejudicierea imaginii politiei.

In presa a aparit informatia conform careia, Soric a fost audiat de doi ofiteri ai Corpului de Control, care au mers la Piatra Neamt, dupa ce a fost citat de trei ori la sediul ministerului, insa nu s-a prezentat. :huh:

Link to comment
  • 1 month later...

Aurelian Șoric a fost destituit din Poliție

Fostul șef al Inspectoratului Județean de Poliție Neamț. Aurelian Șoric, a fost dat afară marți din Poliție. Decizia a fost comunicată de șeful Poliției Române, Liviu Popa, și este rezultatul controlului făcut de Consiliul Superior de Disciplină la IPJ Neamț.

Sursa

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.