Jump to content
POLITISTI.ro

Spor de 100% pentru orele lucrate sambata si duminica

Postare recomandată

Publicat

Anumite sindicate au depus actiuni in instanta pentru sporul de 100% pentru orele lucrate sambata si duminica, in timpul programului normal de lucru (schimburi sau ture). Se aude ca in cateva sectii de politie din Bucuresti si in cateva judete au fost castigate la instanta de fond pentru ultimii trei ani.

Cei din Bucuresti ce stiti de acest lucru?

Publicat

Cei din Bucuresti sa puna sentinta ramasa definitiva si irevocabila in format PDF sa o vedem si noi.

Sa nu fie o alta petarda aruncata de lincu.

Publicat (modificat)

Colegii din Vrancea au luat si banii ! cca 70-80 mil. vechii. Asa am auzit. ( discutii cu un coleg din VN si cu un coleg de al meu membru prolex )

Daca avem colegii pe forum din Vrancea, sa ne confirme cele spuse ! :emo-yessir:

Modificat de Eduard
  • Moderator
Publicat

De câștigat poate am mai fi tentați să bănuim că este adevărat, dar ca să și primească banii ... sincer, am mari semne de întrebare, despre cum ar fi putut reuși.

Din câte știam, nea boc a avut grijă să emită o ordonanță de urgență prin care toate sumele de bani câștigate în urma unor hotărâri judecătorești, se vor achita numai eșalonat pe parcursul a 2-3 ani (nu mai rețin exact).

Cu alte cuvinte, chiar dacă cineva câștigă nu va primi banii așa ușor și pe toți dintr-o dată.

Publicat (modificat)

Sunt bani castigati undeva prin 2009, nu in 2010 . ( banii pentru diferenta norma 12 B si pt. lucru sambata si duminica - ce am inteles eu de la colegul din prolex )

Modificat de Eduard
Publicat

S-a castigat si procesul pentru sambete, duminici si sarbatori legale, anul acesta. Eu nu fac parte din niciun sindicat, asa ca am inaintat actiune separat, luna trecuta.

Dar nu e meritul sindicatului ci al unei persoane care a preluat initiativa si s-a luptat cu morile de vant, iar acum isi aroga altii laurii. Asa cum ne-am obisnuit, gunoaiele ies la sfarsit si se bat cu pumnii in piept.

Saptamana viitoare fac rost de hotarare si o postez.

• Membru
Publicat (modificat)

Pt.Eduard:

Nu este adevarat .La Vrancea s-a castigat procesul pt.sporul de politie judiciara si pt.norma 12b.Pt sambate si duminici lucrate e pe rol, Doamne-ajuta sa-l castigam si pe asta!

Modificat de stelistman
Publicat

stelistman cand ati castigat acele procese?

pentru ca noua ni s-a spus ca de la inceputul crizei nu prea s-au mai castigat asemenea procese

• Membru
Publicat (modificat)

Sporul pt.politia judiciara l-am castigat prin 2008 iar banii i-am primit in 2009.Pt.norma 12b am castigat in 2009 si banii i-am luat prin ianuarie anul acesta.

Castigarea proceselor depinde si de cel care le initiaza si de cel care apara interesele.La noi avem un lider bun la ProLex care a sustinut cauza in instanta ( fara avocat) si a castigat.Bravo lui!

Modificat de stelistman
Publicat

ok. ms

daca ai posibilitatea poate pui si o hotarare in acest sens.

ms anticipat

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.