Jump to content
POLITISTI.ro

Spor de 100% pentru orele lucrate sambata si duminica


Dan

Recommended Posts

Anumite sindicate au depus actiuni in instanta pentru sporul de 100% pentru orele lucrate sambata si duminica, in timpul programului normal de lucru (schimburi sau ture). Se aude ca in cateva sectii de politie din Bucuresti si in cateva judete au fost castigate la instanta de fond pentru ultimii trei ani.

Cei din Bucuresti ce stiti de acest lucru?

Link to comment

Colegii din Vrancea au luat si banii ! cca 70-80 mil. vechii. Asa am auzit. ( discutii cu un coleg din VN si cu un coleg de al meu membru prolex )

Daca avem colegii pe forum din Vrancea, sa ne confirme cele spuse ! :emo-yessir:

Edited by Eduard
Link to comment
  • Moderator

De câștigat poate am mai fi tentați să bănuim că este adevărat, dar ca să și primească banii ... sincer, am mari semne de întrebare, despre cum ar fi putut reuși.

Din câte știam, nea boc a avut grijă să emită o ordonanță de urgență prin care toate sumele de bani câștigate în urma unor hotărâri judecătorești, se vor achita numai eșalonat pe parcursul a 2-3 ani (nu mai rețin exact).

Cu alte cuvinte, chiar dacă cineva câștigă nu va primi banii așa ușor și pe toți dintr-o dată.

Link to comment

Sunt bani castigati undeva prin 2009, nu in 2010 . ( banii pentru diferenta norma 12 B si pt. lucru sambata si duminica - ce am inteles eu de la colegul din prolex )

Edited by Eduard
Link to comment

S-a castigat si procesul pentru sambete, duminici si sarbatori legale, anul acesta. Eu nu fac parte din niciun sindicat, asa ca am inaintat actiune separat, luna trecuta.

Dar nu e meritul sindicatului ci al unei persoane care a preluat initiativa si s-a luptat cu morile de vant, iar acum isi aroga altii laurii. Asa cum ne-am obisnuit, gunoaiele ies la sfarsit si se bat cu pumnii in piept.

Saptamana viitoare fac rost de hotarare si o postez.

Link to comment
  • Member

Pt.Eduard:

Nu este adevarat .La Vrancea s-a castigat procesul pt.sporul de politie judiciara si pt.norma 12b.Pt sambate si duminici lucrate e pe rol, Doamne-ajuta sa-l castigam si pe asta!

Edited by stelistman
Link to comment
  • Member

Sporul pt.politia judiciara l-am castigat prin 2008 iar banii i-am primit in 2009.Pt.norma 12b am castigat in 2009 si banii i-am luat prin ianuarie anul acesta.

Castigarea proceselor depinde si de cel care le initiaza si de cel care apara interesele.La noi avem un lider bun la ProLex care a sustinut cauza in instanta ( fara avocat) si a castigat.Bravo lui!

Edited by stelistman
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.