Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Iphone furat

KingOfDion

Question

Buna ziua, sper ca am ales bine unde sa postez.

Problema mea este urmatoarea, azi dimineata tocmai mi s-a furat un telefon..mai exact iphone 5 din vestiar de la sala, pe drum catre sala...sincer nici nu stiu cum s-a intamplat am asa multi nervi si am spume la gura cand scriu cuvintele astea.Nici nu vreau sa ma mai gandesc......

Intrebarea este urmatoarea:

Se poate face ceva in legutura cu asta?

Telefonul l-am cumparat de la cineva cu cutie, toate accesoriile, tot ce trebuie mai putin acte...adica factura, garantie, etc.Nu era codat in nici o retea, eu l-am folosit pe Cosmote.Telefonul mai avea garantie pana in decembrie 2014.

Daca ma duc la politie in zona mea ma poate ajuta cu ceva bazanduse pe datele de pe cutie adica IMEI ? Ori la magazinele iStyle sau Noumax ?

Astept un raspuns de la cei care sunt in masura. Multumesc.

6 answers to this question

Recommended Posts

• 0
  • Moderator

Dacă nu ai o factură, nu e bine deloc, pentru că nu există certitudinea că ai deţinut întradevăr acel telefon.

• 0

Nu am factura nimic la el, are garantie internationala de la Apple pana in 2014...dupa cum am spus am si cutie, accesorii tot la el.

Deci nu as putea sa fac o plangere la politie in baza la ce am in momentul acesta nu?

• 0

IMEI real si plangere la sediul de politie din zona unde ti-a fost sustras telefonul. Sa speram  ca ai noroc ca telefonul sa fie folosit in tara pentru a putea fi identificat. Nu erau camere video in acea sala?...

• 0

Da am IMEI-ul pe cutia telefonului si alte date despre el scrie acolo, se poate verifica ca telefonul a fost folosit pe contul meu din ITunes.

Am facut si o copie de rezerva a datelor prin iCloud.

Chestia e ca pot sa il detectez prin iCloud, dar la momentul respectiv eu n-am avut activat nici internet,nici 3g, nici setarea "Servicii de localizare" dar nu e asta o problema pentru ca din momentul cand il deschide si intra pe internet persoana respectiva am dat sa mi se stearga toate datele din el.

Nu l-am luat cu mine in sala, cum am plecat de acasa l-am dat pe Silentios si l-am pus in ghiozdan...si de atunci nu l-am mai scos...iar dupa ce m-am schimbat la sala sa plec am constatat ca telefonul nu mai era, m-am dus la baiatul care da cheile i-am zis ce am patit si mi-a zis sa-i dau numaru de telefon sa sune, a sunat si suna inchis....

Deci se poate face ceva daca daca prezint IMEI-ul si tot ce am?

• 0

Da revin, am fost la politie, am stat ora si ceva, am completat 2 foi cu declaratii...mi-a facut poza la IMEI-ul de pe cutia de pe telefon si cam asta a fost.

Politistu care mi-a ascultat povestea, sau sefu cum se numeste el mi-a zis din start ca fac degeaba ca oricum nu o sa se mai recupereze ca asa au fost si altii in locul meu si nu o sa-mi aprobe nimeni cererea si ca asa suntem noi neatenti...in momentul ala imi venea sa ies afara pe usa si sa plec acasa.

Cred ca era si de etnie rroma sincer, si-a bagat si-a scos "organele", se si enervase....imi pare rau ca nu am avut o camera de filmat.

La sfarsit am plecat exact cum am venit.

Ce pot sa-i doresc politistului, decat sa i se intample si la baiatul/fata dansului ce mi s-a intamplat mie.

• Downvote 1