Jump to content
POLITISTI.ro

SPP - Serviciul de Protecţie şi Pază


Madalin

Recommended Posts

In film sunt cei de la interventie de la SPP pe vremea cind il aveau ca sef pe col.Rizea, un sef care tinea cu oamenii din subordine, si gloantele nu erau din cauciuc erau reale.

Link to comment
  • Member

intre min. 1.17 si 5.10{ cu aproximatie} nu sunt spp-isti. sunt de la o firma de paza, daca te uiti cu atentie vei vedea ca sunt diferente la tinuta, chiar daca e neagra [uita-te la epoleti]. in plus in intervalul mentionat de mine o sa vezi pe unul care are o tonfa prinsa de vesta iar eu personal cred ca spp-ul nu are asa ceva in dotare.

nu stiam de aceasta firma de paza, Black wolf, insa a existat in trecut /si poate mai exista si acum o firma de paza[securitate]- Anaconda security ai carei angajati aveau combinezoane negre si pe umeri, epoleti [sau ceva asemanator] de culoare galbena.

Link to comment

Intradevar e posibil sa fie de la minutul 1.17~2.10 firma de paza si aproape de sfirsit aceleasi imagini reluate, restul celelate sunt inregistrate in poligonul SPP.

Link to comment

Unde apar trageri cu armamentul din dotare si spargatorii de caramizi :ner: (reminescente ale jandarmeriei, amintirile ne chinuiesc.....) sunt filmari in poligoanele SPP .

Restul circ fara bani. Tonfele in spate , cand fac pe omul paianjen :ner: ...........sunt penibili.

Cand intra in cladiri pe geam se asteapta sa gasesca cateva sute de suporteri stelisti pe care sa ii ia la bastoneala cu tonfele.

Parerea mea, la prima vedere , este o facatura de film.. :emo-yessir:

  • Downvote 1
Link to comment
  • Marius changed the title to SPP - Serviciul de Protecţie şi Pază
  • Moderator

Cred că majoritatea aţi văzut cum circulă SPP-istul având pe bancheta din spate a maşinii pe Ministrul Transporturilor.

E plin internetul şi mass media de comentarii, însă o situaţie mi-a atras atenţia:

Pe site-ul republica.ro e publicat un articol cu titlul "Șoferul e un bizon criminal, dar ministrul?! 4 întrebări pentru domnul Bode după accident". Textul nu e important, e aceeaşi galgară a unui jurnalist despre lipsa infrastructurii şi comportamentul iresponsabil al unor şoferi etc. Ce mi-a atas atenţa a fost un comentariu al unui SPP-ist supărat că ziaristul şi-a permis să-i denigreze colegul şi să-l catalogheze bizon.

Comentariu SPP-ist.png

Voi realizaţi în ce filme trăiesc aceşti paznici denumiţi pompos SPP-işti?
Ăştia se visează mai presus de lege şi au impresia că sunt şi ei un fel de James Bond, în timp ce slugăresc pe domnia sa demnitaru'.

Link to comment
  • Moderator

Spune chiar "super şpionul" ăsta de coleg spp-ist, care comentează în apărarea colegului său, e vorba de "cuvintele magice - Ne grăbim". Când paznicul de SPP aude cuvintele ăstea din gura demnitarului, nu mai gâneşte cu capul lui, intră în transă şi îi dă bice la maşină indiferent de consecinţe.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.