Jump to content
POLITISTI.ro

Sticker Politia Romana

andreas666

Recommended Posts

• Member

Cred ca nu ai pus aceasta intrebarea intr-un loc adecvat.  Te vom indruma catre forumul impostorilor de la politia locala, care din pacate nu si-ar justifica existenta, respectiv poti sa faci stanga imprejur si sa cauti in alta parte ! :clip:

• Member

Poate nu e comunitar ci doar crede ca avand un astfel de abtibild  lipit pe parbriz nu va mai fi oprit in trafic de catre politia rutiera.

• Upvote 1

as dori si eu un abtibild pe care sal lipesc pe parbriz.. cu politia romana...

Nu vrei cumva si o vesta reflectorizanta, pe care sa o pui pe scaun, sau o cascheta, pe care sa o asezi in spatele banchetei, sa se vada prin luneta?

Crezi ca astea ne impresioneaza? Acum un an, era si la noi unul care avea lipit pe parbriz "POLITISTI.RO", dar a devenit "campion" la sanctiuni asa ca  si-a dat jos inscriptia.

Edited by Sache

Sache, poti sa detaliezi un pic ce ai vrut sa spui prin "era si la noi unul care avea lipit pe parbriz "POLITISTI.RO", dar a devenit "campion" la sanctiuni asa ca  si-a dat jos inscriptia." ?

In partea din stanga sus a parbrizului, avea aplicata inscriptia "POLITISTI.RO". A fost "bagat in seama" de catre noi, de mai multe ori si a inteles ca nu il ajuta inscriptia deloc, ci ii face rau. Nu era politist, ci un trantore, ce traieste pe spatele taticului sau. Un dobitoc!

Mai sunt cativa, care nu sunt politisti, dar care au siglele IPA sau ale unor sindicate aplicate pe parbriz, dar fara nicio valoare atunci cand sunt opriti in trafic. 

Edited by Sache

intrebam pentru ca acel sticker a fost facut de catre fondatorii site-ului... si eu il am pus pe masina.. si pe motocicleta.. si nu sunt singurul... ma vei "baga in seama"...? sa stiu sa le dau jos daca e cazul.... 

Poate ca ar trebui sa produca chiar MAI stickere cu "suport politia romana". Sunt curios cati si le-ar pune pe masinile personale.

Cool, you the man...

Eu mi-as pune si pe masina si pe motor. Prin asta aratand ca nu ma voi da in spate de a incuraja actiuni de reabilitare sociala, ca nu ma voi da in spate de a fi martor in caz de nevoie chiar fara sa fiu implicat in "razboi".

Asta, impreuna cu o campanie media, poate si o actiune in scoli, ar putea avea un rezultat simtit candva in viitor.

intrebam pentru ca acel sticker a fost facut de catre fondatorii site-ului... si eu il am pus pe masina.. si pe motocicleta.. si nu sunt singurul... ma vei "baga in seama"...? sa stiu sa le dau jos daca e cazul.... 

Ala nu avea nicio legatura cu site-ul. Folosea acel sticker pentru a putea incalca legislatia rutiera sau cel putin asa credea el. Si era o inscriptie de 2 lei, nu ca cea facuta de voi.

Sache, ce faceai daca avea si tricou cu politisti.ro ?  Cum de altfel, deja au unii membri :naughty:

Cred ca-l manca puscaria :))

La caterinca nu ne intrece nimeni.

Dobitocul ala nu avea nicio legatura cu noi. Pur si simplu se folosea de acea inscriptie.

Sache poate citeşti şi tu aici:

Am citit inca de la inceput.

Nu sunt impotriva celor care folosesc acest sticker, dar sa aibe legatura cu noi, cat de cat. Doar a impostorilor si a profitorilor.

Sper ca ati inteles cu totii despre ce a fost vorba!

• Member

Ma speriasem, eu port tricoul cu pricina! Mai ales ca sunt navetist... Mai dau comanda de doua - trei. M-am linistit colegule @sache! :D

• Upvote 3
  • Member

Cum adica, daca iti pui sticker pe vehicul cu IPA si etc. nu ai imunitate la sanctiuni pentru incalcarea regulilor rutiere??? :)

• Upvote 1

Propun o vanatoare de cocalari care au astfel de stickere si abtibilduri...poate se invata minte si renunta naibii la ele. Ma refer strict la cei care n-au nici o treaba cu politia!

Propun o vanatoare de cocalari care au astfel de stickere si abtibilduri...poate se invata minte si renunta naibii la ele. Ma refer strict la cei care n-au nici o treaba cu politia!

• Upvote 1

Mie mi-a trimis Eduard doua stickere cu politisti.ro dar nu le-am folosit tocmai pentru a nu se interpreta cu toate ca as fi vrut sa fac reclama site-ului.

Am si tricou dar il voi purta eventual doar la intalnirile membrilor acestei comunitati.

Cat despre IPA, si eu sunt membru, chiar daca sunt agent de penitenciare dar ma gandesc sa renunt.

Nu mi-am pus niciodata stickere cu IPA pe masina, am intrat in aceasta asociatie pentru a cunoaste oameni noi, legati de aceleasi pasiuni si uniti in ideea de lege si justitie.

Au dreptate si cei ce spun ca aceasta asociatie a fost infestata de impostori, unii ce au stickere pe masini fiind chiar infractori.

Exact la aceste persoane m-am referit! Asta, pe langa comunitari, jindari si alte asemenea specimene, care dupa ce i-ai tras pe dreapta, vine si-ti sopteste conspirativ "suntem colegi...".

Iar daca as fi in situatia sa opresc pe cineva care are un sticker cu "Politisti.ro", eu as fi primul care l-ar intreba de site si mi-as da seama imediat daca e membru sau nu...bine ar fi sa nu fie unul cu multe cifre de "6" in nickname...;)

Pana la urma Teo, cu astia ar trebui sa fiti mai intransigenti, caci ei TREBUIE sa fie un exemplu pentru restul.

Care vine sa-ti sopteasca.., maxim de pedeapsa, sa vezi ce-si revopsesc vehiculele

Chiar la asta ma refeream! Iar cand pune intrebarea "de ce sunteti asa aspru?", sa-i arati sticker-ul! Sa vezi cum se imprastie vorba!