Jump to content
POLITISTI.ro

Achizitie motocicleta neinmatriculata

Postare recomandată

Publicat

Salut,

Vreau sa cumpar o motocicleta second-hand dintr-un anunt de pe un site de specialitate. Motocicleta nu este inmatriculata si este adusa din Italia. Motocicleta este intr-un alt oras (cam departe) fata de unde stau eu. 

Intrebarile mele sunt: ce acte trebuie sa cer si sa fac cu cel de la care o cumpar?, urmatorii pasi pentru inmatriculare se pot face in orasul meu sau trebuie sa mai fac acte, verificari in orasul de unde o cumpar? 

Multumesc anticipat pt ajutor!

Publicat

Documente necesare: certificat de inmatriculare, carte de identitate si contract de vanzare cumparare.

In locul tau as prefera totusi sa dau banii pe o motocicleta inmatriculata sau care are emis deja primul set de placute de inmatriculare provizorii. Asa am o garantie ca nu dau banii pe fier vechi.

Publicat

merci. o sa ma gandesc bine daca o iau. pana atunci incerc sa strang informatii despre treaba asta cu inmatricularea (care pare foarte incurcata).

Publicat

daca vrei una de afara, mergi si-o cumperi tu, inmatriculata acolo, eu asa am facut. daca vrei din tara, ia-o inmatriculata aici deja

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.