Jump to content
POLITISTI.ro

Revenire MAI


Ion10
Go to solution Solved by Elvis,

Recommended Posts

Buna ziua,

Am fost agent de politie timp de 10 ani si am incetat raporturile de serviciu in anul 2011 prin demisie. Motivul principal pentru care am demisionat este ca ma aflam in curs de judecata si ulterior am fost condamnat cu suspendare pentru ucidere din culpa si parasirea locului accidentului (accident de circulatie). Am renuntat sa ma mai lupt pentru a scoate parasirea locului accidentului si am ales sa demisionez, acceptand solutia data de prima instanta.

Nu intentionez sa ma intorc curand in sistem si nu stiu daca o voi putea face vreodata pentru ca din cate stiam eu cand eram activ, nu ai nici o sansa sa fii cadru MAI daca ai o condamnare pentru o infractiune savarsita cu intentie .

Intrebarea mea este daca totusi ar fi posibil dupa reabilitare, pentru ca uitandu-ma in conditiile ce trebuiesc indeplinite pentru a fi politist spune ca ; 

  • să nu aibă antecedente penale sau să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârşirea de infracţiuni, cu excepţia situaţiilor în care a intervenit reabilitarea;

Sincer mi-e un pic dor desi cand lucram consideram institutia o mizerie si presupun ca nu s-au schimbat multe.

Va multumesc.

Link to comment
  • Solution

Chiar daca dupa reabilitare nu vei mai avea antecedente penale, pentru ca ai plecat cu demisie, singura cale prin care ai mai putea activa ca si politist ar fi sa faci scoala de agenti si nu vei mai avea varsta de maxim 27 de ani. Asta in teorie..............in practica sunt posibilitati multiple!

Insa parerea mea ,daca ai parasit locul accidentului, este ca nu prea te-ai purtat ca un politist care isi asuma raspunderea pentru faptele comise.

Imi este greu sa cred ca te va mai incadra cineva respectand legea. 

Edited by Elvis
  • Upvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.