Jump to content
POLITISTI.ro

Sina picatinny

Choice777

Recommended Posts

Buna ziua. Nu prea am gasit nimic la cautare, si nici pe alte pagini pe internet, asa ca am decis sa intreb aici.

Sinele picatinny sunt considerate accesorii restrictionate in RO ? Trebuie licenta pentru a cumpara asa ceva de pe ebay ?

De asemenea alte accesorii gen lanterna, laser pointer, reflex sight, orice alte accesorii care practic ar fi montate pe o sina picatinny, sunt restrictionate...adica trebuie autorizatie pentru cumparate de pe ebay ?

Edited by Choice777

Multumesc pentru raspunsuri.

'' b) sisteme de ochire pe timp de noapte; ''

Se refera STRICT la cele night vision de orice generatie(gen1, gen2, etc)    ?    , sau sunt incluse si banalele camere video gen cctv care au o oarecare sensibilitate la infrarosu ? (de ex. cele care au o multime de led-uri infrarosu in jurul obiectivului) ?

toate camerele video sunt "sensibile" la infrarosu. de fapt un infrarosu apropiat, verificarea se poate face vizualizind ledul de la o telecomanda ;) . ledurile alea multe din jurul obiectivului nu sunt decit un "proiector inelar" de infrarosii detectabile de catre senzorul camerei.

Da, stiu cum functioneaza camere video. Practic ele pot fi folosite pe timp de noapte. Daca pot fi atasate unei arme, se considera ca sunt '' sisteme de ochire pe timp de noapte '' ? 

Sau doar aparatele cu amplificare(gen1...gen3+) intra la definitia '' sisteme de ochire pe timp de noapte''  ?