Jump to content
POLITISTI.ro

Basescu despre politisti


Marius

Recommended Posts

 • Moderator

Preşedintele Traian Băsescu a cerut, în şedinţa de guvern de miercuri, ca procesul de reorganizare a Poliţiei să înceapă imediat, afirmând că aceasta s-a transformat, dintr-o instituţie care trebuie să protejeze ordinea publică, într-o structură care apără clanurile mafiote şi creează dezordine.

"Nu voi evita nici subiectul legat de ceea ce se întâmplă la Ministerul de Interne, adică la băieţii care au început să facă striptease, aruncându-şi şepcile, acum îşi aruncă caracterul pe toate televiziunile"

Preşedintele a arătat că Poliţia trebuie reorganizată imediat, pentru a-şi recâştiga imaginea si că ministrul de Interne are sprijinul său pentru a începe imediat restructurarea Poliţiei.

Totodata, preşedintele a mai cerut ca numirile la nivelul poliţiei judeţene şi locale să nu mai fie decise pe criterii politice.

 • Upvote 1
Link to comment
 • Member

Al prostilor de l-au votat! Face o fata de nevinovat in fata camerelor de zici ca spune adevarul, asa i-a mintit pe cei care l-au votat, promisiuni si muuuuulte minciuni! Ii urez inca de pe acum lui basescu sa aiba de pus pe masa de Craciun bucate in valoare de cati bani imi mai raman mie din salariu!

Bravo Copman, ai o bila verde frate!

Edited by eti79ety
Link to comment
 • Moderator

Pare deosebit de interesanta postarea ta,Copman. Ar fi extrem de plauzibila, in special daca ar putea fi sustinuta si cu ceva documentatie...ne poti preciza sursa de inspiratie?

Link to comment

Inca se mai gasesc pe net stimati colegi dar nu stiu ptr. cat timp....despre documente nu stiu cine s-ar incumeta sa faca o ancheta. Oricum stati linistiti ca baietii cu ochi albastri supravegheaza atent tot ce se posteaza.

Link to comment
 • Member

basescu si tot Guvernul mai bine ar face legi care sa ne ajute, sa ne protejeze sa putem pune pe interlopi acolo unde le este locul, nu sa ne faca stripperi! se crede la el pe vas sau poate era dupa bautura!

Edited by eti79ety
Link to comment

Oare Elena Basescu cand s-a imbracat in uniforma militara o fi incalcat legea?image_124470032759385200_1.jpg

Unii se imbraca, altii se dezbraca...........

Edited by Elvis
Link to comment

am vazut in mass-media ca basescu ne-a transmis sa ne dam demisia(sefii de post din Neamt)ca am aplaudat intr-o sedinta "ordonata"de dl. Soric...si ca am facut striptease la Cotroceni, aruncind caschetele..

asa procedeaza un presedinte de tara?!

nu are nevoie de politisti, dar ne jigneste public activitatea noastra...

nu a inteles nimic tov. presedinte basescu: iesirea noastra in mass-media a fost pt. ca dl. Soric sa aiba parte de prezumtia de nevinovatie...sa fie controlat de MAI si sa fie trase niste concluzii:daca e vinovat, sa plateasca, daca nu, cine ii mai "repara" reputatia fam. Soric?!

am vazut ca dl. Soric este cercetat disciplinar de MAI, de ANI, SRI, "doi s-un sfert" etc.

asta se intampla cand isi baga basescu coada..

oare MAI a inceput si se sfarseste cu basescu?!

:emo-yessir:

Edited by maximo
Link to comment

Asa s-a intamplat si cu cms. IACOB GABRIELA, sefa Politiei Rutiere Mangalia, i-au tavalit numele in presa, (vezi scandalul NUREDIN BEINUR) fara a i se acorda prezumtia de nevinovatie, iar dar dupa ce acesteia i s-a dovedit neimplicarea in acest scandal nimeni, nicio televiziune sau ziar nu a mai spus nimic sa ii reabiliteze numele. Cine raspunde pentru faptul ca, colegii fiicei acesteia poate o jignesc la scoala aruncandu-i vorbe grele ?, cine raspunde ca numele acesteia a fost terfelit in mass media saptamani intregi, cunoscandu-se faptul ca acestia sunt mari formatori de opinie? Ce deducem de aici ca in Romania prezumtia de nevinovatie = 0 .

Este addevarat ca d-ul Soric ar fi trebuit sa supravegheze mai inddeaproape aceste grupari, iar daca s-a intamplat ce s-a intamplat asta este, nu ii poate tine nimeni in lanturi sa nu se bata sau sa se omoare intre ei, dar in niciun caz nu trebuia sa alimenteze scandalul prin iesirile pe sticla pe care domnia sa le-a avut si mai ales sa se exteriorizeze in felul in care acesta a facut-o. Se presupune ca un om de talia domniei sale ar trebui sa se comporte exemplar, fara a se hazarda in stari de nervozitate, plans, exprimari in limba engleza ironice, etc.

Una peste alta este clar ca acolo ceva mocnea de mai mult timp dar de la acest fapt si sa ameninti cu schimbari fara a se fi demarat un control i ntern este cale lunga.

Link to comment
 • 2 weeks later...
 • Moderator

Din din proiectul legii bugetului de stat pe 2011, Administraţia Prezidenţială va avea la dispoziţie fonduri mai mari cu 24% pentru deplasările în ţară şi străinătate ale preşedintelui.

Pentru deplasările în străinătate instituţia va dispune de fonduri în valoare de 7 milioane de lei, cu 1,27 milioane de lei în plus faţă de acest an. Şi la deplasările în ţară, preşedintele va dispune de fonduri mai mari de la 400.000 la 600.000 de lei.

Va fi suplimentat fondul aferent construcţiilor, de la 14.000 la 230.000 de lei. Totodată, instituţia va primi 90.000 de lei pentru maşini, echipamente şi mijloace de transport. :hmmmt:

Criza financiară și austeritatea bugetară nu se resimt pentru Băsescu!? :huh:

Nu știu de ce mai merge în străinătate, pentru că și așa doar cheltuie banii de pomană ... nimeni nu-l bagă-n seamă. :doh:

Link to comment
 • 3 months later...

Daca am ajuns la concluzia ca cei 25% sunt defapt aproape 50%, atunci "colegii blue eyes" sa se uite doar cu un singur ochi albastru :naughty:

Stima

Pai sa stai linistit ca lor nu li s-au taiat salariile, nu crezi?

Tare de tot fotografia! Daca ar fi adevarat.....

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.