Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Amprente

mariusm

Question

Buna seara,

As avea nevoie de o lamurire, am cautat prin mai multe surse dar nu am gasit ceva clar.

Din cate stiu se pot preleva amprente papilare si de pe hartie, dar am citit intr-un articol ca pe aceasta suprafata amprentele se pierd mult mai repede(cateva ore, depinzand de calitatea hartiei?). Exista ceva concret in acest caz>

Multumesc anticipat!

Edited by mariusm

4 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Intra si posteaza la sectiunea privata a politistilor, daca esti politist, nu mai posta aici astfel de topicuri, pentru ca niciun politist adevarat nu o sa iti raspunda . Prietenii stiu de ce :emo-yessir:

Edited by copman

• 0

Nu sunt politist, dar ma intereseaza direct acest subiect, intrucat mi-a disparut o suma de bani dintr-un plic si as vrea sa stiu daca am vreo sansa apeland la politie. Problema e ca nu am verificat plicul de cateva saptamani, era bine ascuns...Ar trebui sa apara doar amprentele mele pe plic si dar din cate am vazut pe hartie se pastreaza mai greu amprentele.

Daca nu se poate raspunde la astfel de intrebari, se poate inchide.

Mersi

• 0
  • Moderator

Exista posibilitati, un exemplu sunt capcanele criminalistice.

Acestea sunt procedee de lucru ce constau in folosirea unor mijloace tehnice dispuse in ascuns, intr-un loc precis determinat si in legatura cu care se detin informatii sau exista banuieli intemeiate ca se va savarsii o infractiune, cu scopul de a se descoperii autorii.

Apeleaza cu incredere la politistii din orasul tau, mai departe e treaba lor.

Numai bine!