Jump to content
POLITISTI.ro

Recuperare telefon


stgm5

Recommended Posts

Buna ziua. Am si eu o nelamurire.. mi-a fost furat un telefon in cursul zilei de ieri, chiar din buzunar, intr-un moment de neatentie din partea mea. Am fost la politie si am depus o RECLAMATIE urmand sa fiu chemat pentru a depunde o declaratie din cate am inteles. Intrebarea mea este cam in cat timp se va intampla acest lucru? Tin sa mentionez ca am toate actele telefonului, deci pot sa demonstrez ca imi apartine. Dupa parerea dumneavoastra, sunt ceva sanse reale sa il recuperez sau deseori aceste cazuri se solutioneaza negativ pt. partea vatamata?

Incidentul s-a petrecut in Hunedoara si am fost la sectia de politie aferenta.

E vreo modalitate de a grabii procesul sau v-a trebuii sa astept 2,3 luni pt a se solutiona cazul? Intreb deoarece sunt constient ca timpul este un factor decisiv in sansele mele de a recupera bunul. Telefonul are o valoare destul de ridicata (aprox. 1300lei).

 

 Va multumesc.

Link to comment

 

Verifică în topicurile de mai sus. Este vorba de situații asemănătoare. Folosește funcția ”căutare” înainte de a deschide un topic nou. Mulțumesc de înțelegere. Acest topic se închide.

  • Upvote 1
Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.