Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

buna ziua ma numesc andrei si am cumparat si eu o masina inscrisa pe bulgaria de la un cunoscut.am la ea procura dintre bulgar si fostu propietar (cel care am cumparato) si as vrea sa va intreb ce demersuri as trebui sa fac pt a inscrio in ro  mai trebui sa ma duc cu masina in bulgari sa iau ceva acte so radiez de acolo nu stiu ce trebui sa fa . tin sa mentionez ca itp masini este facut la rar voluntari pt ca imi expirase itp pe bulgaria si nu aveam nici un chef sa mai ma duc acolo si mam interesat daca se poate face la noi si da se poate .....(daca ai masina in regula )  sper sa imi raspundeti va multumesc anticipat 

• Displace 4
Publicat

o sa iti trebuiasca un certificat fiscal de la proprietarul roman... trebuie sa fie trecuta la primaria de care apartine... altfel nu o poti inmatricula..

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.