razvan0209 Posted May 13, 2013 Share Posted May 13, 2013 Buna, sunt pe clasa a 10-a si vreau ca la terminarea liceului sa dau la academie. De la inceperea urmatorului an scolar voi merge la meditatii la romana si engleza, desi la engleza ma descurc destul de bine (am fost in primele 3 locuri 2 ani la rand la olimpiada pe judet). Problema este la istorie deoarece traiesc intr-un oras mic si nu prea sunt profesori care sa aiba experienta cu pregatitul. Ce manuale, culegeri ar trebuii sa imi cumpar? Si inca o problema ar fi ca am miopie de -1,5 la fiecare ochi, va fi asta o problema? Link to comment
military Posted May 13, 2013 Share Posted May 13, 2013 Lista cu manualele de istorie le gasesti pe site-ul academiei.În legatura cu miopia,cel mai bine este sa mergi la medicul de la IPJ si iti va spune el daca este in regula.In felul acesta mergi la sigur. Link to comment
razvan0209 Posted May 13, 2013 Author Share Posted May 13, 2013 Manualele sunt toate diferite? Il am pe cel de la Corint, autor Zoe Petre. Link to comment
military Posted May 13, 2013 Share Posted May 13, 2013 In fiecare manual gasesti detalii care nu se gasesc in celelalte.De asta este bine sa inveti din cat mai multe. Link to comment
Recommended Posts