Jump to content
POLITISTI.ro

Un stimat coleg care lucreaza la MRU

Postare recomandată

Publicat

As dori sa studiez doua acte normative respectiv Instructiunile M 72 din 14.06.2002 si OMAI nr.548 din 9.03.2005.Va rog cine imi poate pune la dispozitie aceste doua acte normative pentru a le studia.Multumesc anticipat [pentru ajutor!

Publicat

Pai asta vreau sa aflu si eu.Am citit o hotarare a Comisiei Medicale a MAI si facea referire la cele doua acte normative.Pentru a ma" lumina" as vrea sa le citesc si pe "Goagal" nu's.

Publicat

Am incerat sa ti-le caut dar nu gasit documentele mentionate de tine. Era mai usor de gasit daca precizai si nr.-ul/data monitorului oficial cand au fost publicate ( vezi ca sunt schimb si omai /instructiuni nepublicate, de aici o intreaga polemica juridica daca sunt sau nu aplicabile ) . Mai raman doua solutii sa gasesti actele in cauza :

1. Intra pe site-ul juridice.ro la sectiunea monitorul oficial si vei gasi toate monitoarele din anul 2005 in format pdf. numai ca trebuie sa le iei in ordine (la mana) deoarece nu au motor de cautare cu cuvinte cheie.

2. Daca am inteles bine, documentele au stat ca temei legal la emiterea unei decizii medicale de comisia medicala MAI, poti sa mergi ori la Centrul medical judetean sa rogi un doctor/asistenta sa le caute( ciocolata sau cafeaua ar trebui sa dinamizeze activitatea) , sigur trebuie sa le aiba ori in ultima instanta solicita la Serviciul resurse umane, desi putin probabil sa le aiba acestia.

Sper ca sfatul meu sa-ti fie de folos.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.