Jump to content
POLITISTI.ro

Un stimat coleg care lucreaza la MRU


copreddog

Recommended Posts

As dori sa studiez doua acte normative respectiv Instructiunile M 72 din 14.06.2002 si OMAI nr.548 din 9.03.2005.Va rog cine imi poate pune la dispozitie aceste doua acte normative pentru a le studia.Multumesc anticipat [pentru ajutor!

Link to comment

Pai asta vreau sa aflu si eu.Am citit o hotarare a Comisiei Medicale a MAI si facea referire la cele doua acte normative.Pentru a ma" lumina" as vrea sa le citesc si pe "Goagal" nu's.

Link to comment

Am incerat sa ti-le caut dar nu gasit documentele mentionate de tine. Era mai usor de gasit daca precizai si nr.-ul/data monitorului oficial cand au fost publicate ( vezi ca sunt schimb si omai /instructiuni nepublicate, de aici o intreaga polemica juridica daca sunt sau nu aplicabile ) . Mai raman doua solutii sa gasesti actele in cauza :

1. Intra pe site-ul juridice.ro la sectiunea monitorul oficial si vei gasi toate monitoarele din anul 2005 in format pdf. numai ca trebuie sa le iei in ordine (la mana) deoarece nu au motor de cautare cu cuvinte cheie.

2. Daca am inteles bine, documentele au stat ca temei legal la emiterea unei decizii medicale de comisia medicala MAI, poti sa mergi ori la Centrul medical judetean sa rogi un doctor/asistenta sa le caute( ciocolata sau cafeaua ar trebui sa dinamizeze activitatea) , sigur trebuie sa le aiba ori in ultima instanta solicita la Serviciul resurse umane, desi putin probabil sa le aiba acestia.

Sper ca sfatul meu sa-ti fie de folos.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.