Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Metode de Imobilizare

onlydefence

Question

Imi puteti recomanda vrun tip de arme care are ca scop strict servirea de imobilizare?

Ma intereseaza sa fie ceva de la disnta medie macar de cativa metri, un spray cu piper ca isi face efectul de la mai putin de un metru sau un electrosoc ce are nevoie de contact direct.

Ma gandesc la trachilizante sau orice solutie care paralizeaza, imobilizeaza fara a lasa urma gen picioar impuscat sau orice altceva.

Scopul este de a evita conflictele nu de omora,traumatiza sau alceva, imi puteti face o recomandare va rog?

9 answers to this question

Recommended Posts

• 0
  • Moderator

Nu sunt acceptate discuţiile privind orice tip de activitate ilegală sau imorală. Pe acest forum se promovează respectarea prevederilor legale.

• 0

daca ceea ce te intereseaza este strict imobilizarea, si aici depinde ce intelegi prin asta, mergi la cursuri de autoaparare.

• 0

Ma intereseaza sa imobilzez fara a avea contact fizic, datorita faptului ca nu sunt cel mai musculos om... ca sa o zic asa...

• 0

Prin ţara asta d.p.d.v. legal doar persoanele învestite de lege cu exerciţiul autorităţii publice au dreptul să imobilizeze pe cineva.

Propun să închideţi topicul ăsta, pentru că se vor găsi tot felul de justiţiari de teapa lui Chuck Norris care să-şi exprime aici faptele de vitejie.

.

Edited by Horia
  • 0
  • Moderator

Dar poţi suna la 112 dacă ai probleme. Recomandarea mea este să mai laşi filmele de acţiune mai uşor.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.