Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Imi puteti recomanda vrun tip de arme care are ca scop strict servirea de imobilizare?

Ma intereseaza sa fie ceva de la disnta medie macar de cativa metri, un spray cu piper ca isi face efectul de la mai putin de un metru sau un electrosoc ce are nevoie de contact direct.

Ma gandesc la trachilizante sau orice solutie care paralizeaza, imobilizeaza fara a lasa urma gen picioar impuscat sau orice altceva.

Scopul este de a evita conflictele nu de omora,traumatiza sau alceva, imi puteti face o recomandare va rog?

• Moderator
Publicat

Nu sunt acceptate discuţiile privind orice tip de activitate ilegală sau imorală. Pe acest forum se promovează respectarea prevederilor legale.

Publicat

Scopul este a imobiliza nu a omora.

Insa daca forumul nu considera asta ceva ok, va rog sa ma scuzati.

Publicat

daca ceea ce te intereseaza este strict imobilizarea, si aici depinde ce intelegi prin asta, mergi la cursuri de autoaparare.

Publicat

Ma intereseaza sa imobilzez fara a avea contact fizic, datorita faptului ca nu sunt cel mai musculos om... ca sa o zic asa...

Publicat (modificat)

Prin ţara asta d.p.d.v. legal doar persoanele învestite de lege cu exerciţiul autorităţii publice au dreptul să imobilizeze pe cineva.

Propun să închideţi topicul ăsta, pentru că se vor găsi tot felul de justiţiari de teapa lui Chuck Norris care să-şi exprime aici faptele de vitejie.

.

Modificat de Horia
Publicat

Nu te supara, dar nu pot sta cu politistul in casa... sau atunci cand traversez strada.

• Membru
Publicat

Dar poţi suna la 112 dacă ai probleme. Recomandarea mea este să mai laşi filmele de acţiune mai uşor.

Publicat

Cred ca cea mai buna solutie de imobilizare fara urme fizice este vorba buna si respectul.

• Apreciez 1
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.