Jump to content
POLITISTI.ro

Pierdut iPhone / Ajutor pentru recuperare

Mergi la răspuns Răspuns oferit de Marius,

Postare recomandată

Publicat

Bună seară în urmă cu 3 ani am pierdut un iPhone 3GS și aș dori să mă ajutați să-l recuperez dacă se mai poate,mulțumesc anticipat.

• Moderator
Publicat

Caută pe forum şi ai să găseşti discuţiile despre situaţii similare. Acolo vei afla tot ce trebuie să faci. Dar şansele ca acel telefon să mai fie găsit după atâta timp sunt aproape nule. Gândeşte-te că cel mai probabil acel telefon nici nu mai este folosit, nici nu mai funcţionează după atâtata vreme.

Publicat

Eu am înțeles că se poate recupera dacă dau IMEI-ul ,zic greșit?

• Moderator
  • Soluţie
Publicat

Poliția nu se ocupă cu recuperarea bunurilor pierdute.

• Apreciez 3
Publicat

Cum a spus si Marius, politia nu se ocupa de obiectele pierdute, mai ales de atata timp... Singura solutie e mama omida...

• 4 săptămâni mai târziu...
Publicat

Fara suparare "Anonymousss..." dar am senzatia ca te-ai trezit din coma precum Steven Seagal in filmul "Hard to Kill"...Doamne...sa intrebi dupa 3 (trei) ani cum poti recupera un telefon, cred ca e cea mai buna gluma citita pana la aceasta ora :)))))...

• Apreciez 1
Publicat

S-ar putea sa-l gasesti...piese de schimb!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.