Anonymousssss Posted May 5, 2013 Share Posted May 5, 2013 Bună seară în urmă cu 3 ani am pierdut un iPhone 3GS și aș dori să mă ajutați să-l recuperez dacă se mai poate,mulțumesc anticipat. Link to comment
0 Moderator Marius Posted May 6, 2013 Moderator Share Posted May 6, 2013 Poliția nu se ocupă cu recuperarea bunurilor pierdute. 3 Link to comment
0 Moderator Catalin Posted May 5, 2013 Moderator Share Posted May 5, 2013 Caută pe forum şi ai să găseşti discuţiile despre situaţii similare. Acolo vei afla tot ce trebuie să faci. Dar şansele ca acel telefon să mai fie găsit după atâta timp sunt aproape nule. Gândeşte-te că cel mai probabil acel telefon nici nu mai este folosit, nici nu mai funcţionează după atâtata vreme. Link to comment
0 Anonymousssss Posted May 6, 2013 Author Share Posted May 6, 2013 Eu am înțeles că se poate recupera dacă dau IMEI-ul ,zic greșit? Link to comment
0 bogdanCVB Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 Cum a spus si Marius, politia nu se ocupa de obiectele pierdute, mai ales de atata timp... Singura solutie e mama omida... Link to comment
0 videosuzy Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 Fara suparare "Anonymousss..." dar am senzatia ca te-ai trezit din coma precum Steven Seagal in filmul "Hard to Kill"...Doamne...sa intrebi dupa 3 (trei) ani cum poti recupera un telefon, cred ca e cea mai buna gluma citita pana la aceasta ora )))... 1 Link to comment
0 teolucian63 Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 S-ar putea sa-l gasesti...piese de schimb! Link to comment
Question
Anonymousssss
Bună seară în urmă cu 3 ani am pierdut un iPhone 3GS și aș dori să mă ajutați să-l recuperez dacă se mai poate,mulțumesc anticipat.
6 answers to this question
Recommended Posts