Jump to content
POLITISTI.ro

Samsung S2 vs Samsung S3

Recommended Posts

• Membru

Eu am avut S2 de care am fost foarte multumit, dar acum de 1 luna de zile mi-am luat un S3 i9300... Se simte diferenta... Incepand de la procesor si terminand cu bateria care chiar tine nu gluma... RAM ai la s S3 la fel ca si la S2... Dar daca RAM-ul ar fi problema, atunci poti opta pentru un S3 cu 2 gb de RAM...  Ma refer la modelul i9305... Personal am achizitionat telefonul la 1550 de pe net. 

Iti recomand cu placere Samsung Galaxy GT-i9105 S2 Plus. De O saptamana sunt posesorul unui astfel de telefon si sunt foarte multumit de el.

Avantaje fata de S2:

- procesor mai puternic, camera mai performanta

- pretul accesibil (S2-1500 lei fata de S2 Plus-1200)

- telefon generatie noua-S3 este fabricat in ianuarie 2013 iar S2 fabricat prin 2011.

S2 Plus este predecesorul lui S2 cu imbunatatiri de la S3.

Avantajul fata de S3 este clar, pretul.

Eu am avut S2 de care am fost foarte multumit, dar acum de 1 luna de zile mi-am luat un S3 i9300... Se simte diferenta... Incepand de la procesor si terminand cu bateria care chiar tine nu gluma... RAM ai la s S3 la fel ca si la S2... Dar daca RAM-ul ar fi problema, atunci poti opta pentru un S3 cu 2 gb de RAM...  Ma refer la modelul i9305... Personal am achizitionat telefonul la 1550 de pe net. 

Bun pretul,de la ce magazin?

• Moderator

Nu există termen de comparaţie între s3 şi s2. Trebuie să le butonezi pe amândouă ca să îţi dai cu părerea şi să alegi ce îţi place, în limita bugetului. Oricum, repet, S3-ul este cu mult peste S2.