Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

As dori sa-mi iau unul din telefoanele mai sus mentionate.Ce-mi recomandati?stiu eu pareri...

• Membru
Publicat

Eu am avut S2 de care am fost foarte multumit, dar acum de 1 luna de zile mi-am luat un S3 i9300... Se simte diferenta... Incepand de la procesor si terminand cu bateria care chiar tine nu gluma... RAM ai la s S3 la fel ca si la S2... Dar daca RAM-ul ar fi problema, atunci poti opta pentru un S3 cu 2 gb de RAM...  Ma refer la modelul i9305... Personal am achizitionat telefonul la 1550 de pe net. 

Publicat

Iti recomand cu placere Samsung Galaxy GT-i9105 S2 Plus. De O saptamana sunt posesorul unui astfel de telefon si sunt foarte multumit de el.

Avantaje fata de S2:

- procesor mai puternic, camera mai performanta

- pretul accesibil (S2-1500 lei fata de S2 Plus-1200)

- telefon generatie noua-S3 este fabricat in ianuarie 2013 iar S2 fabricat prin 2011.

S2 Plus este predecesorul lui S2 cu imbunatatiri de la S3.

Avantajul fata de S3 este clar, pretul.

Publicat (modificat)

Alegerea iti apartine.

Modificat de Eduard
Publicat

Eu am avut S2 de care am fost foarte multumit, dar acum de 1 luna de zile mi-am luat un S3 i9300... Se simte diferenta... Incepand de la procesor si terminand cu bateria care chiar tine nu gluma... RAM ai la s S3 la fel ca si la S2... Dar daca RAM-ul ar fi problema, atunci poti opta pentru un S3 cu 2 gb de RAM...  Ma refer la modelul i9305... Personal am achizitionat telefonul la 1550 de pe net. 

Bun pretul,de la ce magazin?

• Membru
Publicat

Nu există termen de comparaţie între s3 şi s2. Trebuie să le butonezi pe amândouă ca să îţi dai cu părerea şi să alegi ce îţi place, în limita bugetului. Oricum, repet, S3-ul este cu mult peste S2.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.