Jump to content
POLITISTI.ro

taxa scolarizare incepand cu 2011


kinderu1

Recommended Posts

Salutare baieti!! Sunt si eu nou si am si o intrebare :D . Am auzit ca din 2011 se va plati o taxa de scolarizare la scolile din M.A.I. Acuma na.. e un zvon si as vrea sa stiu daca ati auzit si voi, si cam de ce suma ar fii vorba daca stiti mai multe. Va multumesc mult!!

Link to comment
  • Member

Până acum se plătea şcolarizarea doar dacă erai exmatriculat sau dacă renunţai de bună voie să continui studiile în cadrul acestei instituţii.

La Academie plăteşti scolarizarea doar dacă ai absolvit o altă instituţie de învăţământ superior la buget ( fără taxă ).

Iar în ceea ce priveşte metodologia admiterii pe anul 2011 în instituţiile M.A.I., nu se poate preciza nimic concret până nu apare toată procedura de admitere, iar de obicei aceasta apare în primăvara fiecărui an, prin martie - aprilie.

Baftă ! :emo-yessir:

Link to comment

de zvonul asta cu plata unei taxe de scolarizare am auzit si eu...de altfel am auzit ca cei din promotia 2012 vor fi trimisi cu o luna mai repede in practica din cauze lipsei de fonduri..cu alte cuvinte nu mai sunt bani pt alimente si nici pt cheltuielile de intretinere ale scolilor.dar repet toate astea sunt la nivel de zvon,desi lipsa banilor nu mai e demult un zvon ci o certitudine nu putem sti nimic sigur pana nu se face un anunt oficial.si pt promotia 2011 se auzea ca termina in decembrie 2010 in loc de iunie 2011 dar vad ca pe 2 ianuarie suntem chemati la scoala..unii isi fac bocancii altii merg cu uratul..fiecare cu ce-l doare..BAFTA!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.