kinderu1 Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Salutare baieti!! Sunt si eu nou si am si o intrebare . Am auzit ca din 2011 se va plati o taxa de scolarizare la scolile din M.A.I. Acuma na.. e un zvon si as vrea sa stiu daca ati auzit si voi, si cam de ce suma ar fii vorba daca stiti mai multe. Va multumesc mult!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Paul90 Posted November 11, 2010 Membru Share Posted November 11, 2010 Până acum se plătea şcolarizarea doar dacă erai exmatriculat sau dacă renunţai de bună voie să continui studiile în cadrul acestei instituţii. La Academie plăteşti scolarizarea doar dacă ai absolvit o altă instituţie de învăţământ superior la buget ( fără taxă ). Iar în ceea ce priveşte metodologia admiterii pe anul 2011 în instituţiile M.A.I., nu se poate preciza nimic concret până nu apare toată procedura de admitere, iar de obicei aceasta apare în primăvara fiecărui an, prin martie - aprilie. Baftă ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheriffu Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 de zvonul asta cu plata unei taxe de scolarizare am auzit si eu...de altfel am auzit ca cei din promotia 2012 vor fi trimisi cu o luna mai repede in practica din cauze lipsei de fonduri..cu alte cuvinte nu mai sunt bani pt alimente si nici pt cheltuielile de intretinere ale scolilor.dar repet toate astea sunt la nivel de zvon,desi lipsa banilor nu mai e demult un zvon ci o certitudine nu putem sti nimic sigur pana nu se face un anunt oficial.si pt promotia 2011 se auzea ca termina in decembrie 2010 in loc de iunie 2011 dar vad ca pe 2 ianuarie suntem chemati la scoala..unii isi fac bocancii altii merg cu uratul..fiecare cu ce-l doare..BAFTA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinderu1 Posted November 13, 2010 Author Share Posted November 13, 2010 Bine baieti va multumesc. Ramane de vazut in primavara. Bafta si voua!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts