Jump to content
POLITISTI.ro

AC portabil auto

Postare recomandată

Publicat

Cu Stima...

incep, incet dar sigur, sa clachez in fata caldurilor ce au inceput.... aparent... am imbatranit, nu mai am varsta la care sa rezist fara sa imi pese gradelor de afara ( desi gradele stau inauntru, se stie.... ca sa fac o glumita... :) ), masinuta mea nu are a/c si ..... 

Am auzit de niste jucarii gen aer condtionat mobil pentru auto... stie cineva ceva, un sfat, un gand bun...? merita, au efect cat de cat, sugestii, alea aea...?

p.s. cam aceasi intrebare as avea si pentru casa, pentru ca stau cu chirie si nu as vrea sa gauresc peretii omului, nu, nu am hota, si nu vrea sa investesc in ceva fix, ca deja am facut asta si acuma altcineva are aer si eu dau cu evantaiul.... 

multam fain de sfaturi si ponturi si o zi usoara.... si 1 Mai muncitoresc plin de spor....!

• Moderator
Publicat

Aer condiţionat "portabil" pentru maşină?

Publicat

ar fi trebuit sa pun ghilimelele de rigoare.... am auzit de existenta unor dracovenii, alimentate la priza de bricheta, care fac racoare in habitaclu.... si nu sunt ventilatoare... 

• Membru
Publicat

Am auzit şi eu de chestiile astea, însă sunt total ineficiente şi te umpli de glorie şi umezeală în maşină. 

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.