Jump to content
POLITISTI.ro

Categoria A cu permis strain

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua

Am permis categoria B luat in Romania in 1998 si preschimbat in Franta in 2003. As dori sa stiu daca exista posibilitatea de a face scoala si de a da examenul pentru categoria A in Romania? Doresc sa vin la vara 3 luni in Romania si as avea timpul necesar pentru scoala. Eventual exista posibilitatea de a primi un permis romanesc doar pentru categoria A?

Multumesc anticipat

Publicat (modificat)

ori permis romanesc ori francez nu poti detine doua permise nationale in acelasi timp. Poti sa faci scoala pentru categoria A in Romania daca predai permisul francez si ti se va elibera unul nou romanesc inclusiv cu categ A.

Art.102. - (1) Constituie contravenţii şi se sancţionează cu amenda prevăzută în clasa a IV-a de sancţiuni următoarele fapte săvârşite de persoane fizice:

8. deţinerea simultană a două permise de conducere naţionale, dintre care unul eliberat de o autoritate competentă străină;

Modificat de 25tess
  • Apreciez 1
  • 10 ani mai târziu...
Publicat

Buna seara,

Nu stiu daca s-a mai confruntat cineva cu situatie asemanatoare dar eu cu permis de conducere obtinut in Romania si apoi preschimbat in prima instanta in Irlanda si ulterior in Marea Britanie, undeva in procesul asta am pierdut categoria A, sau mai exact categoria A pe permisul englezesc este restrictionata si fiind necesar sa obtin dinou categoria A daca vreau sa, de exemplu, conduc o motocicleta decenta. Multumesc 

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.