Jump to content
POLITISTI.ro

Proba medicala Academia de Politie-Greutatea corporala


Pretorian

Postare recomandată

Am onoarea de a va saluta.Am 22 de ani,anul acesta voi candida pentru un loc la Academia de Politie.Am deschis acest topic pentru a va intreba daca exista vreun impediment din cauza greutatii corporale,am 1,80 m inaltime si 115 kg,am practicat culturismul,deci nu am o masa mare de grasime.Va multumesc.Astept raspunsuri din partea dvs.

  • Apreciez 1
  • Displace 1
Link către comentariu
  • Membru

Vezi ca la academie nu te duci ca in parlament, deci nu candidedezi (dex: a candida = a-și pune candidatura într-o alegere) ci pur si simplu concurezi (dex : a concura = a participa la un concurs.)!Doi la mana din cate stiu eu greutatea trebuie sa fie proportionala cu inaltimea...astfel la 1.80 m ar trebui sa ai 80 kg!

Modificat de cipri83
Link către comentariu

Am onoarea de a va saluta domnule cipri83.In primul rand am folosit o adresare in care predomina pronumele personal de politete,lucru pe care nu l-am vazut in reply-ul dvs.In al doilea rand,daca tot v-ati uitat pe google si ati cautat semnificatia verbului "a candida",ati fi putut observa polivalenta semantica a acestui cuvant "CANDIDÁ, candidez, vb. I. Intranz. 1. A fi propus candidat în alegeri; a-și pune candidatura într-o alegere. 2. A se prezenta la un examen. ♦ (Fam.) A aspira la un post, la un grad, la o poziție etc."Drept urmare consider ca ma incadrez in partea a doua a definitiei,pentru ca admiterea la Academia de Politie presupune un examen si in cele din urma aspiratia mea catre un post.V-as sugera pe viitor sa puteti oferi informatii mai concrete tuturor celor care prin intermediul acestui site incearca sa afle detalii pretioase despre anumite aspecte ce tin de latura aceasta a Politiei.

Cu respect.

  • Apreciez 1
  • Displace 1
Link către comentariu
  • Moderator

Păstrează-ţi sugerările pentru tine pe viitor şi scuteşte-ne de lecţiile de doi lei.

Uite un răspuns concret:

Mulţumită culturismului şi a prafurilor cu care te-ai îndopat, acum eşti supraponderal. Probabil că nici nu vei trece probele fizice, asta dacă cumva din greşeală vei trece de examenul medical, ca să nu mai vobim de lipsa de mobilitate şi tonus, specifice culturiştilor umflaţi, ce nu sunt buni nicăieri în munca de poliţie.

  • Apreciez 1
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.