Jump to content
POLITISTI.ro

Proba medicala Academia de Politie-Greutatea corporala


Pretorian

Recommended Posts

Am onoarea de a va saluta.Am 22 de ani,anul acesta voi candida pentru un loc la Academia de Politie.Am deschis acest topic pentru a va intreba daca exista vreun impediment din cauza greutatii corporale,am 1,80 m inaltime si 115 kg,am practicat culturismul,deci nu am o masa mare de grasime.Va multumesc.Astept raspunsuri din partea dvs.

 • Upvote 1
 • Downvote 1
Link to comment
 • Member

Vezi ca la academie nu te duci ca in parlament, deci nu candidedezi (dex: a candida = a-și pune candidatura într-o alegere) ci pur si simplu concurezi (dex : a concura = a participa la un concurs.)!Doi la mana din cate stiu eu greutatea trebuie sa fie proportionala cu inaltimea...astfel la 1.80 m ar trebui sa ai 80 kg!

Edited by cipri83
Link to comment

Am onoarea de a va saluta domnule cipri83.In primul rand am folosit o adresare in care predomina pronumele personal de politete,lucru pe care nu l-am vazut in reply-ul dvs.In al doilea rand,daca tot v-ati uitat pe google si ati cautat semnificatia verbului "a candida",ati fi putut observa polivalenta semantica a acestui cuvant "CANDIDÁ, candidez, vb. I. Intranz. 1. A fi propus candidat în alegeri; a-și pune candidatura într-o alegere. 2. A se prezenta la un examen. ♦ (Fam.) A aspira la un post, la un grad, la o poziție etc."Drept urmare consider ca ma incadrez in partea a doua a definitiei,pentru ca admiterea la Academia de Politie presupune un examen si in cele din urma aspiratia mea catre un post.V-as sugera pe viitor sa puteti oferi informatii mai concrete tuturor celor care prin intermediul acestui site incearca sa afle detalii pretioase despre anumite aspecte ce tin de latura aceasta a Politiei.

Cu respect.

 • Upvote 1
 • Downvote 1
Link to comment
 • Moderator

Păstrează-ţi sugerările pentru tine pe viitor şi scuteşte-ne de lecţiile de doi lei.

Uite un răspuns concret:

Mulţumită culturismului şi a prafurilor cu care te-ai îndopat, acum eşti supraponderal. Probabil că nici nu vei trece probele fizice, asta dacă cumva din greşeală vei trece de examenul medical, ca să nu mai vobim de lipsa de mobilitate şi tonus, specifice culturiştilor umflaţi, ce nu sunt buni nicăieri în munca de poliţie.

 • Upvote 1
Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.