Jump to content
POLITISTI.ro

Probe fizice si scrise Academia de Politie,impedimente

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua!Sunt unul dintre candidatii la Academia de Politie anul acesta.Am deschis acest topic deoarece am infruntat cateva greutati din cauza ca nu m-am pregatit din timp pentru probele fizice,ce e drept m-am hotarat tarziu sa incerc la academie.Cel mai mare impediment ar fi mingea medicinala,este posibil sa recuperezi aproximativ 1 metru cam intr-o luna?As mai dori cateva sfaturi pentru pregatirea fizica daca se poate si desigur si pentru proba scrisa,sfaturi de genul materialelor pe care le-as putea aborda sau exercitiilor fizice pe care ar trebui sa le fac pt a ma ajuta.Va multumesc!

• Membru
Publicat

Trebuia să folosești funcția Search înainte de a posta și ai fi văzut că se mai discută despre astfel de probleme în

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.