Jump to content
POLITISTI.ro

Criminalistica si... Politehnica


Danf94

Recommended Posts

Salut! Sunt a12a, urmeaza sa dau BACu' curand si am o mica mare problema. Meseria de criminalist mi se pare cam singura care mi se potriveste si nu, nu sunt singuru care spune asta. Problema e ca parintii au insistat cu Politehnica(electronica si telecomunicatii). Imi place si domeniul ales la Politehnica, tata lucreaza in domeniu si dpdv financiar se duce bine(citit si vazut). Intrebarea mea este(defapt am doua), pot termina politehnica(nu cred ca am nici cea mai mica sansa sa intru la politie cand eu nu sunt pregatit la istorie, chiar daca la Lb. romana si Engleza as lua note rezonabile) si apoi sa fac masteru' in criminalistica?

Si cea de a doua intrebare, daca am examenul Cambridge (CAE) si as da totusi admiterea pt. licenta la Academia de Politie, s-ar echivala intr-un fel acest examen?

--------

Stiu ce implica(am citit) meseria de criminalist, Noroc.

Link to comment
  • Member

Indicat este sa urmezi una dintre cele doua scoli de politie ori Academie de Politie daca iti doresti cu adevarat asta.

"Saritul gardului" nu mai reprezinta o alternativa pentru Politia Romana.

  • Upvote 1
Link to comment

Dunhill albastru, daca e nevoie le schimb cu sobranie.

Revin,

Cam cat de greu e examenul la istorie? Unde as putea gasi niste variante/un model?

(Am PC-ul defect, luni imi vine comanda, pana atunci stau pe telefon si imi este greu sa caut, mai am si de invatat) mersi anticipat

@Alex mersi, sa inteleg ca ori fac academia ori merg pe inginerie...

Link to comment

Variante din anii precedenti gasesti pe site-ul academiei.

Pentru mine personal,examenul la istorie este destul de dificil fiindca te poarta prin toate cele 7 manuale recomandate in bibliografie.

Link to comment
  • Moderator

În facultate faci materii specifice polițienești (drept penal, drept contravențional, tactică polițienească etc.). Da. Sunt grele, nu greuțe.

Link to comment
  • Moderator

Dacă tot ești pasionat de tehnologie, poți să obtezi pentru una dintre instituțiile de învățământ militar care au locuri pentru MAI.

Așa poți să fi inginer și funcționar MAI, în același timp.

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.