Jump to content
POLITISTI.ro

Taxa de inmatriculare furata de firma de leasing


liacucos

Recommended Posts

poate ca suna dur dar efectiv asta au facut. in 2008 matusa mea a luat in leasing de la comautosport o masina pentru care a platit taxa de inmatriculare 5500lei. anul aesta a terminat de platit ratele si bineinteles a ineput demersurile de inmatriculare a masinii pe numele ei numai ca surpriza...firma de leasing a luat inapoi banii de pe taxa, in perioada aceea cand s-a prescris taxa. intrebarea este, sau mai bine zis intrebarile sunt

- firma de leasing avea dreptul sa faca acest lucru fara sa ajunga la acord cu utilizatorul sau fara ca macar sa-l informeze de intentia de retragere a sumei platite ptr taxa

- cum se poate proceda ptr ca matusa mea sa-si recupereze banii de la firma de leasing si sa plateasca timbrul de mediu sau cum s-o mai numi acum?

Link to comment
  • Moderator

Aspectele pe care le relatezi tu aici sunt de competenta instantei de judecata. Deci, pentru a-ti solutiona litigiul, in caz ca nu reusesti o rezolvare amiabila, este necesara o actiune in instanta. Iti recomand sa consulti un avocat specializat pe litigii comerciale.

  • Upvote 1
Link to comment

are si chitanta si factura. s-a incercat deja rezolvarea pe cale amiabila. singurul raspuns al firmei de leasing este ca s-a prescris, ca si cum ar spune ca era dreptul lor sa retraga acei bani si sa-i foloseasca dupa bunul plac si ca nu au niciun gand sa-i returneze, chiar sunt curioasa daca in tara asta a noastra exista vreo lege care sa le dea dreptate, pentru ca daca exista atunci chiar suntem de toata jalea. va multumesc pentru raspuns, se fac deja demersurile necasare.

Link to comment
  • 2 years later...

Salut, am pățit si eu același lucru. Tot in 2008 am cumparat si eu o mașină de la acești hoți si am ajuns sa ii dau in judecata in 2014. Astăzi am aflat ca si recursul mi-a fost respins pe motiv de lipsa întemeiere.. Se pare ca trebuie sa apelez la ceva instante mai puțin "cumpărate". Daca mai e cineva in aceeași situație, hai sa ne unim forțele si sa le demonstram acestor scârbe ca exista si dreptate pe lumea asta. Pot fi contactat la numărul de telefon 0742741201.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.