Jump to content
POLITISTI.ro

In cat timp expira punctele penalizare

Postare recomandată

Publicat

Buna seara,va deranjez din nou cu o intrebare,mi a fost suspendat si mie permisul de conducere pentru 90 de zile,intrebarea este in cat timp expira punctele de penalizare de pe el.

PS:cand voi avea permisul curat?

Multumesc frumos.

Publicat

odata cu suspendarea permisului pica si punctele de penalizare. Vei avea permisul curat dupa expirarea perioadei de suspendare.

Publicat

Pentru punctele care nu însumează 15 puncte în 6 luni trebuie să știi că fiecare punct expiră în timp de 6 luni din ziua aplicării fiecărui punct de penalizare.

• 2 ani mai târziu...
Publicat (modificat)
On 11 aprilie 2013 at 20:12, 25tess a scris:

odata cu suspendarea permisului pica si punctele de penalizare. Vei avea permisul curat dupa expirarea perioadei de suspendare.

Buna seara,
Vreau sa ma lamuriti si pe mine daca se poate. pe data de 18.12.2015 veneam de la tara si sincer nu stiu care a fost viteza clara poate aveam si 100km/h poate si mai putin nu mai stiu , dar ce stiu este ca am primit acasa in posta o scrisoare de la politia teritoriala ca am depasit viteza legala, imi spune adresa completa cum ma numesc, nr de la masina, dar nu spune cu cat, nu spune care este amenda imi insira niste legi si articole care nu le pot contesta si sunt deacord cu ele, dar sincer scrisoarea care eu am primit-o acasa se numeste ” comunicare ” si imi cere datele personale sa le trec in aceasta comunicare si sa le trimit semnata inapoi catre ei. Dece trebuie completata cu datele personale atat cat ei le au? si nu am primit niciun proces verbal sa stiu cu cat am depasit viteza si cat trebuie sa platesc sau poate sa imi ia si permisul de conducere.
ce este de facut?

Va rog sa ma scuzati nu am stiut unde sa ma incadrez cu problema mea.

Multumesc de ajutor.

Modificat de Marius
Eliminare formatarea textului.
  • Moderator
Publicat

Trebuie să comunici datele persoanei care a condus maşina la în ziua şi ora menţionată de poliţie. Te sfătuiesc să le trimiţi în termenul precizat în comunicare, pentru a nu mai încasa încă o amendă în plus.

• Apreciez 1
  • 2 ani mai târziu...
Publicat

În 15 februarie.am primit 8 pct penalizare iar în august  2 pct de penalizare. .As dori sa.știu cun se  cal ureaza ele și când expira ele ...Pe rand după 6 luni sau se face o medie și expira după 6 luni

• Moderator
Publicat

Fiecare punct de penalizare expiră în momentul în care se împlinesc cele 6 luni din ziua aplicării acestuia.

• 1 an mai târziu...
Publicat

Buna ziua. Am si eu o intrebare referitoare la punctele de penalizare intrucat am auzit numai pareri contradictorii. Sa spunem ca pe data de 1 ianuarie primesc 3 puncte de penalizare, care in mod normal expira la 1 iulie. Daca pe 1 februarie primesc alte 3 puncte de penalizare (ce urmeaza sa expire la 1 august), punctele din ianuarie vor expira in continuare la 1 iulie? Sau se acumuleaza cu cele din februarie si expira la 1 august toate ?

• 2 luni mai târziu...
Publicat

Buna seara!Am si eu o scurta intrebare, punctele de penalizare expira în momentul în care se împlinesc cele 6 luni din ziua aplicării acestora?Dar de exeplu daca de la ultima penalizare mai fac ceva si mai primesc alte puncte acestea se acumuleaza cu cele precedente si vor disparea dupa 6 luni de la ultima abatere?

• 5 luni mai târziu...
Publicat

Bună;

Când se anulează punctelende penalizare?

Mai precis dacă în luna Iunie 2020 am primit 6 puncte iar în luna septembrie încă 2 puncte ; întrebarea mea este: în luna decembrie cele 6 puncte se anulează sau se cumulează cu cele 2, totalizând 8 puncte, din Septembrie și vor expira în Martie 2021?

Mulțumesc 

• Moderator
Publicat (modificat)

Expira pe rand, la 6 luni, în ordinea în care le-ai primit

Sunteți 3 inși cu aceeași întrebare, deși anterior, colegii mei mai răspunseseră. 

Citiți cu atenție topicul.

Modificat de Roby
Publicat

Mulțumesc pentru răspuns.

Doar o mențiune: dacă sunt 3 persoane cu aceasi întrebare... eu am cautat destul de multicel pe forum și nu am găsit un topic similar.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.