Jump to content
POLITISTI.ro

In cat timp expira punctele penalizare


Mrworldwide

Recommended Posts

Buna seara,va deranjez din nou cu o intrebare,mi a fost suspendat si mie permisul de conducere pentru 90 de zile,intrebarea este in cat timp expira punctele de penalizare de pe el.

PS:cand voi avea permisul curat?

Multumesc frumos.

Link to comment

Pentru punctele care nu însumează 15 puncte în 6 luni trebuie să știi că fiecare punct expiră în timp de 6 luni din ziua aplicării fiecărui punct de penalizare.

Link to comment
 • 2 years later...
On 11 aprilie 2013 at 20:12, 25tess a scris:

odata cu suspendarea permisului pica si punctele de penalizare. Vei avea permisul curat dupa expirarea perioadei de suspendare.

Buna seara,
Vreau sa ma lamuriti si pe mine daca se poate. pe data de 18.12.2015 veneam de la tara si sincer nu stiu care a fost viteza clara poate aveam si 100km/h poate si mai putin nu mai stiu , dar ce stiu este ca am primit acasa in posta o scrisoare de la politia teritoriala ca am depasit viteza legala, imi spune adresa completa cum ma numesc, nr de la masina, dar nu spune cu cat, nu spune care este amenda imi insira niste legi si articole care nu le pot contesta si sunt deacord cu ele, dar sincer scrisoarea care eu am primit-o acasa se numeste ” comunicare ” si imi cere datele personale sa le trec in aceasta comunicare si sa le trimit semnata inapoi catre ei. Dece trebuie completata cu datele personale atat cat ei le au? si nu am primit niciun proces verbal sa stiu cu cat am depasit viteza si cat trebuie sa platesc sau poate sa imi ia si permisul de conducere.
ce este de facut?

Va rog sa ma scuzati nu am stiut unde sa ma incadrez cu problema mea.

 

Multumesc de ajutor.

Edited by Marius
Eliminare formatarea textului.
Link to comment
 • Moderator

Trebuie să comunici datele persoanei care a condus maşina la în ziua şi ora menţionată de poliţie. Te sfătuiesc să le trimiţi în termenul precizat în comunicare, pentru a nu mai încasa încă o amendă în plus.

 • Upvote 1
Link to comment
 • 2 years later...

În 15 februarie.am primit 8 pct penalizare iar în august  2 pct de penalizare. .As dori sa.știu cun se  cal ureaza ele și când expira ele ...Pe rand după 6 luni sau se face o medie și expira după 6 luni

Link to comment
 • Moderator

Fiecare punct de penalizare expiră în momentul în care se împlinesc cele 6 luni din ziua aplicării acestuia.

Link to comment
 • 1 year later...

Buna ziua. Am si eu o intrebare referitoare la punctele de penalizare intrucat am auzit numai pareri contradictorii. Sa spunem ca pe data de 1 ianuarie primesc 3 puncte de penalizare, care in mod normal expira la 1 iulie. Daca pe 1 februarie primesc alte 3 puncte de penalizare (ce urmeaza sa expire la 1 august), punctele din ianuarie vor expira in continuare la 1 iulie? Sau se acumuleaza cu cele din februarie si expira la 1 august toate ?

Link to comment
 • 2 months later...

Buna seara!Am si eu o scurta intrebare, punctele de penalizare expira în momentul în care se împlinesc cele 6 luni din ziua aplicării acestora?Dar de exeplu daca de la ultima penalizare mai fac ceva si mai primesc alte puncte acestea se acumuleaza cu cele precedente si vor disparea dupa 6 luni de la ultima abatere?

Link to comment
 • 5 months later...

Bună;

Când se anulează punctelende penalizare?

Mai precis dacă în luna Iunie 2020 am primit 6 puncte iar în luna septembrie încă 2 puncte ; întrebarea mea este: în luna decembrie cele 6 puncte se anulează sau se cumulează cu cele 2, totalizând 8 puncte, din Septembrie și vor expira în Martie 2021?

Mulțumesc 

Link to comment
 • Active member

Expira pe rand, la 6 luni, în ordinea în care le-ai primit

Sunteți 3 inși cu aceeași întrebare, deși anterior, colegii mei mai răspunseseră. 

Citiți cu atenție topicul.

Edited by Roby
Link to comment

Mulțumesc pentru răspuns.

Doar o mențiune: dacă sunt 3 persoane cu aceasi întrebare... eu am cautat destul de multicel pe forum și nu am găsit un topic similar.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.