Jump to content
POLITISTI.ro

Incaierare


Glen

Recommended Posts

Buna dimineata!

Ieri seara, o "grupare" din cartierul meu l-au luat la bataie pe un baiat.(nu l-au lasat lat pe jos sau ceva de genul, din cate am auzit, acesta a putut sa fuga si sa cheme politia).Vroiam sa stiu, daca, de exemplu, am mai fost solicitat la sectie pentru vandalism(la inceputul pubertatii mi-a dat prin cap ideea prosteasca de a scrie cu spray-ul pe pereti) sunt sanse sa fiu solicitat din nou la politie pentru aceasta incaierare?Deoarece am fost informati ca daca se vor mai intampla alte infractiuni pe teritoriul respectivului ofiter noi vom fi primii care vor fi chemati la sectie.

Link to comment

Initial, am fost prezent la o "prima" incaierere din cartierul meu cu acea grupare.Acestia l-au lovit pe unul dintre ei.Nervosi, a doua zi, ne-au sunat si ne-au zis sa ne intalnim undeva sa "rezolvam lucrurile".Ne-am adunat, desigur, undeva, iar cei cu care trebuia sa ne intalnim nu au mai venit pe motivul faptului ca am fost "prea multi".Am zis "las-o balta" dupa ce m-am gandit la consecinte.A doua zi, s-au adunat din nou, pe acelasi motiv ( pentru a se intalni cu cei care ne-au sunat ). Atunci nu am fost prezent insa, cei care au sunat au venit iar unul dintre ei a incasat-o.

Link to comment
  • Moderator

Dacă este adevărat ce ai scris mai sus, te sfătuiesc să vorbeşti cu părinţi tăi, după care să mergi cu unul dintre ei la poliţistul de proximitate (din cadrul secţiei de poliie de unde aparţii) şi să-i povesteşti totul. În acest fel poliţistul îşi va da seama că tu nu eşti implicat. Baftă!

Link to comment

Acum cateva minute am primit un telefon de la un prieten si mi s-a spus ca trebuie sa platim o amenda in valoare de un milion.Ceea ce mi se pare ciudat este faptul ca doar cei care au fost in prima noapte trebuie sa plateasca acea suma de bani.(vreau sa mentionez faptul ca a fost anuntata politia aseara, dupa ce unul din ei a incasat-o, eu nu eram prezent)

Edited by Glen
Link to comment

Multumesc frumos pentru timpul acordat! O sa tin cont de sfatul lui Marius.

Este cea mai buna optiune pe care o ai!!!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.