Jump to content
POLITISTI.ro

Cum pot face rost de permis?


cry4ty

Recommended Posts

  • Moderator

Armele letale (cele cu glonţ) de apărare şi pază pot fi procurate în România numai de către următoarele categorii de persoane:

  • demnitarii, magistraţii, diplomaţii, militarii şi poliţiştii, pe perioada cât sunt în activitate şi după pensionare, trecerea în rezervă sau retragere, după caz, cu excepţia situaţiei în care aceştia şi-au pierdut calitatea din motive imputabile lor;
  • persoanele prevăzute de lege, care îndeplinesc o funcţie ce implică exerciţiul autoritătii publice, pe perioada în care au această calitate, cu excepţia personalului de pază din cadrul societăţilor specializate de pază;

Link to comment

Salut,cum pot face rost de permis pentru arma cu glont ?Avand in vedere ca am implinit 18 ani?Ce cerinte ar trebuii sa indeplinesc?

Pentru ce ai nevoie de un astfel de permis ?

Link to comment

Ai aparut si aici :doh: Aseara pe softpedia intrebai de unde poti sa-ti cumperi o arma letala fara acte, ca nu vrei sa te incurci cu ele,intre timp ti-au si sters postarea, ai inceput cu stangul, mai bine te interesezi c-am cat iei daca esti prins cu arma procurata ilegal. :naughty:

Edited by dcrist
  • Upvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.