Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Salut,cum pot face rost de permis pentru arma cu glont ?Avand in vedere ca am implinit 18 ani?Ce cerinte ar trebuii sa indeplinesc?

• Moderator
Publicat

Armele letale (cele cu glonţ) de apărare şi pază pot fi procurate în România numai de către următoarele categorii de persoane:

• demnitarii, magistraţii, diplomaţii, militarii şi poliţiştii, pe perioada cât sunt în activitate şi după pensionare, trecerea în rezervă sau retragere, după caz, cu excepţia situaţiei în care aceştia şi-au pierdut calitatea din motive imputabile lor;
  • persoanele prevăzute de lege, care îndeplinesc o funcţie ce implică exerciţiul autoritătii publice, pe perioada în care au această calitate, cu excepţia personalului de pază din cadrul societăţilor specializate de pază;

Publicat

Salut,cum pot face rost de permis pentru arma cu glont ?Avand in vedere ca am implinit 18 ani?Ce cerinte ar trebuii sa indeplinesc?

Pentru ce ai nevoie de un astfel de permis ?

Publicat (modificat)

Ai aparut si aici :doh: Aseara pe softpedia intrebai de unde poti sa-ti cumperi o arma letala fara acte, ca nu vrei sa te incurci cu ele,intre timp ti-au si sters postarea, ai inceput cu stangul, mai bine te interesezi c-am cat iei daca esti prins cu arma procurata ilegal. :naughty:

Modificat de dcrist
  • Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.