Jump to content
POLITISTI.ro

McNally

Recommended Posts

Intentionez ca in urmatorul an sau Dumnezeu stie cand, sa imi achizitionez un BMW E46 cel mai probabil din 2003. Daca cineva dintre dvs. are asa ceva si isi poate da cu parerea despre masina in cauza, cu bune si rele, va raman indatorat.

Am inteles ca daca o nimeresti in stare tehnica buna si nu tragi de ea, de genul sa alergi si sa dai cu ea prin gropi, teoretic nu pica mai nimic. Cel putin asa mi-au zis mai multi mecanici auto, ca exceptand bucsaraia, uleiul si filtrele, altceva nu prea ai ce schimba la ea, daca stii sa te porti cu masinuta.

Dvs. ce parere aveti, mai ales ca pretul uneia este undeva la 3000 de euro (model 2002-2003 si fara taxa aia, bine-nteles) ?

800pxbmwe46rear20080822.jpgbmwe46front20080822.jpg

Edited by McNally

preferi diesel sau benzina? eu am avut 1.8 benzina 2002 modelul din imagini, asa ca iti pot spune mai multe detalii daca alegi alimentarea cu benzina.

cu 3000 de euro iti iei una cu volan pe dreapta

Edited by 25tess

Pai benzina mai ales ca taxa e cam mare la diesel.

Merita banutii, este fiabila, costuri mari cu intretinerea? Merci anticipat.

Pai un vecin de-al meu are asa ceva, din 2002 si o da cu 3200 euro usor negociabil. Banuiesc ca o lasa la 3000 euro. La mine inca nu se pune problema sa imi iau acum asa ceva, insa am vazut si pe diferite site-uri de specialitate ca pretul cam asa bate, 3000-3500 euro.

Edited by McNally

masina merita toti banii problema este ca daca cumperi una din Romania este numai buna de bagat bani multi in ea mai ales ca are si ea o varsta si incep sa mai pice din piese. Costul unei revizii era de aprox 600-700 lei, distributia fiind pe lant. In 3 ani in afara de reviziile la 10.000 km am schimbat doar bascula dreapta 700 lei si intr-o iarna a cedat vasul de expansiune 200 ron. Consuma undeva pe la 7%.

Iti recomand un auto adus din Germania dar trebuie sa ai si bani sa o intretii costurile fiind un pic mai mari decat la Vw sau Opel asa ca gandeste-te bine daca se merita avand in vedere ca se anunta vremuri grele.

• Upvote 1

Merci mult de tot, 25tess. Eu unul inclin spre aceasta masinuta, chiar am facut o pasiune pentru ea. Ma incanta si pe mine modelul 1.8 pe benzina pe care l-ai avut tu. In schimb m-ai cam pus pe ganduri fata de masinile din Romania. :(

salutare.eu am un 316 i e 46 cu motor de 1,9 de 77 kw benzina, masina o am din 2007 adusa din germania.fugi cat poti de motorizarile pe benzina de la bmw, am avut foarte multe probleme cu ea si crede-ma ca am intretinut masina nu mi-am batut joc de ea.printre probleme ar fi senzorii care pica precum migurile romanesti(nici nu mai tin mite cati am schimbat) si multe altele.din discutii cu diferiti mecanici motorul de 2,5 diesel e cel mai reusit la bmw varianta de caroserie e 46.

vasul de expansiune este intr-adevar o problema generala la bmw si eu l-am schimbat, directia este foarte rigida si la drumurile noastre simti orice gropita cat despre consum imi pare rau 25 tess dar fara 10 in oras nu scapi si un 8 la drum intins(asta daca mergi in regim normal).eu sunt foarte dezamagit de masina si am sa incerc sa o marit.

o alta problema la bmw la toate modelele inclusiv la e 46 este matuirea foarte repede a farurilor(am observat si la modelele mai noi) nu pot sa concep asa ceva bmw fiind o marca cu pretentii.

Salut, iti recomand acest model dar cu motor disel de 150 CP. Eu am un break din 2007 cu 116 CP si sunt foarte multumit.

• Upvote 1

Foarte bune masini am avut 5 pana acu,4 diesel si un benzinar.Doar la benzinar mi-a picat un senzor in rest nam avut treaba cu ele,daca poti ia-ti diesel ca sunt foarte fiabile plus ca benzinarul cam papa in oras .

• Upvote 1

Va multumesc la toti care mi-ati raspuns. Sa inteleg ca este de preferat varianta 320D de 150 CP ? Intre timp m-am mai documentat putin si am vazut (cu tristete) ca plafonul meu de 3000 de euro (fara taxa de mediu) este extrem de mic si ca o bijuterie ca E46 ajunge prin Germania la 3800-4000 euro, :( si asta la o masinuta ce are inscrisi la bord un minim de 150.000 km.