Moderator Marius Posted November 4, 2010 Moderator Share Posted November 4, 2010 Un control de la Bucuresti a descoperit ca sefului Inspectoratului Judetean de politie Bistrita si adjunctul tau, pierdeau ore intregi la partide prelungite pe calculatoarele politiei. Se pare ca sefii inspectoratului au mizat zeci de mii de dolari. Cei doi spun ca nimic nu este adevarat, dar, chemati de superiori la Bucuresti pentru explicatii, si-au depus demisiile. Link to comment
Moderator Cristi Posted November 4, 2010 Moderator Share Posted November 4, 2010 Cum poti domnule sa pui asemenea intrebari?! Mai-marii nostri elaboreaza strategii, concep proiecte, manageriaza personalul din subordine pentru a ajunge la rezultate marete : o royala, un careu, chestii obisnuite. 1 Link to comment
Elvis Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Barbut nu au acolo la Bistrita pe calculatoare? Dadea si seful un parandarat la pace cu ce vine braila............... :ner: Link to comment
Moderator Marius Posted November 4, 2010 Author Moderator Share Posted November 4, 2010 Pentru astfel de activitati, desfasurate in timpul serviciului, acesti oameni incaseaza un salariu de 4-5 ori mai mare decat al unui politist. Asta e principala idee ... Link to comment
cristiand20 Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Din păcate sunt încă multe cazuri asemănătoare şi nimenea nu face NIMIC... "Tot pe ăla care trege dă cu biciul." Link to comment
Elvis Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Strategiile le ocupa tot timpul. Cred ca numai in pauze o puneau de una mica :ner: La o mana moarta. :ner: 1 Link to comment
bestkyky Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Ce rai sunteti! Oamenii isi antrenau mintea, pokerul e un joc al mintii si noi avem nevoie de manageri inteligenti, care sa stie cand sa mizeze, sa pluseze, sa riste. :ner: Link to comment
popmarius Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 N-am mai pomenit, dom'le, atata rautate cata vad aici! Cum puteti fi asa? Voi nu stiti de fapt ca stirea a fost trunchiata, au dat din nou la tv doar ce le-a convenit lor! Adicatelea: cei doi incercau sa scoata un ban in plus pentru inspectorat, pentru coli de xerox, pixuri, tonere, benzina/motorina si alte cele.... Doar ca deh, nu au reusit, au iesit in pierdere si au devenit "vedete TV". Ca daca castigau..... Hehe :ner: Link to comment
LORD Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Eu sunt de acord, ca acei sefi jucau poker, doar nu vroiati sa-si chinuie neuronul solitar,jucand sah. Propun a se infiinta sectia de poker Bistrita, iar sefii in cauza sa fie declarati presedinti onorifici pe viata. Nu, va rog sa nu-i intrebati de unde pariau zeci de mii de dolari, cred ca erau din premiile si salariile de excelenta, pentru munca depusa, ce? .. sportivi la Dinamo nu au si ei bonusuri pentru rezultate in viata sportiva. Doar nu vroiati sa faca schi la Bistrita, ce sunt pe Valea Prahovei, doar nu vroiati sa faca inot de performanta, doar nu erau pe litoral. Din cauza surmenajului cu aceasta preocupare eminiamente intelectuala, acestia au lasat managementul deoparte, nu mai stiau situatia operativa pentru ca idolul lor in viata era Daniel Negreanu, campion la poker ce a adunat vreo 12 mil.$ din participari, cred ca erau in star sa-l incadreze la IPJ pe post de consultant, gaseau ei un post pe la Prevenire. 1 Link to comment
Eduard Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 (edited) bestkyky - Ce rai sunteti! Oamenii isi antrenau mintea, pokerul e un joc al mintii Asa este ! E un joc al mintii, dar cand te prinde ca te joci pe calculatorul de serviciu, nu mai este al mintii, este un joc al nemintii ( al prostiei care zace in unii ). Eu stau in frig, soare, vant, ore peste program si tot iau salariu mai mic de 3-4 ori decat acei "jucatori de poker" nesimtiti . Oare stau si ma gandesc, cand pierdeau la joc ieseau in control sa le mai treaca supararea ? Daca da ! Prea des piedeau ! . PS - ptr. " jucatorii de poker la birou " - Predau lectii gratis, pentru a nu mai putea fii prinsii ! :ner: Edited November 4, 2010 by Eduard Link to comment
didi Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Cum poti domnule sa pui asemenea intrebari?! Mai-marii nostri elaboreaza strategii, concep proiecte, manageriaza personalul din subordine pentru a ajunge la rezultate marete : o royala, un careu, chestii obisnuite. Da, da si primesc si 50% pentru ... lucrari de exceptie Ce rai sunteti! Oamenii isi antrenau mintea, pokerul e un joc al mintii si noi avem nevoie de manageri inteligenti, care sa stie cand sa mizeze, sa pluseze, sa riste. :ner: Sa pluseze pentru ei si sa riste pentru subordonati :ner: Link to comment
LORD Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Acum serios vorbind, cand au mai avut timp acesti sefi sa mearga la banci sa negocieze esalonarea creditelor pentru agenti, i-a durut in cot de aceasta problema (care intre noi fie vorba era sortita esecului din start). Nu i-a interesat ce fac subalternii, au ce manca, cu ce-si plati ratele, nu au de gand sa se anine in streang datorita vietii de caine,dar ei nu si nu ca Batman, aveau mii de dolari se gandeau la plusat si cred ca daca le spuneai ca nu ai bani de paine, se uitau la tine ca la un martian. Sa le fie rusine, daca o faceau in timpul lor liber, era problema lor,nu mai interesa, dar pe calculatorul institutiei nu sunt de acord. La mine au venit de la IPJ si faceau urat ca am adus calculator de acasa si nu am facut act de comodat, iar astia uite la ce folosesc calculatorul. Link to comment
Rusy Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 Aveau mintea odihnita si faceau antrenament si ma si primesc bani mai multi pentru asta (ma refer la salariu, nu la cat ori fi pierdut sau castigat). Am si eu un sef care altceva nu face decat sa se plimbe si sa sanctioneze rpd pe oricine crede el ca a gresit. Eduard il cunosti pe mosu de la noi, viitorul pensionar, intr-o zi i-a zis "mai ..... eu in loc sa vin sa ma relaxez la munca tu ma bagi in belele sa primesc bobarnace". Link to comment
eduscho Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 • Un sef de politie din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Iasi a fost batut de un agent chiar in sediul institutiei in care lucreaza • Politistii care ar trebui sa previna violenta si bataile golanesti au ajuns sa se injure ca la usa cortului si sa se bata chiar in sediul sectiei de politie • Este pentru prima data in istoria recenta a politiei iesene cand un sef de sectie se bate parte in parte cu un subaltern • Conflictul a avut loc in urma cu doua zile, in sediul Sectiei I, din cartierul Alexandru cel Bun • "Am demarat deja o ancheta in acest sens pentru a afla cu exactitate ce s-a intamplat acolo", a precizat seful politiei iesene • Martorii sustin ca bataia a inceput din cauza ca inspectorul Gheorghe Bacusca si-a tratat in mod ostil subalternii Este primul conflict de acest gen intr-o sectie de politie din municipiul Iasi! Un sef din cadrul politiei iesene a fost implicat intr-o bataie golaneasca chiar in sectia de politie. Aparent pare o gluma proasta, insa in fapt este o intamplare cat se poate de reala, petrecuta in urma cu doua zile. Acum, ambii participanti la conflict vor fi anchetati de Comisia de Disciplina din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Iasi (IPJ). "Am demarat deja o ancheta in acest sens pentru a afla cu exactitate ce s-a intamplat acolo", a declarat comisarul-sef Ioan Scripniciuc, comandantul IPJ Iasi. Oamenii care apeleaza la ajutorul politistilor, atunci cand au nevoie de acesta, nu vor mai intelege absolut nimic. Cum este posibil ca politistii care ar trebui sa previna si sa sanctioneze faptele de acest gen au ajuns comita ei insasi fapte similare? Este un conflict demn de transformat intr-un scenariu de film, o comedie foarte buna, in care oamenii isi sustin favoritii. Imbracati in uniforme de polititisti, cu caschetele pe cap, cu curele bine strase in jurul burtii si cu arma din dotare la vedere cei doi politisti au oferit un real spectacol chiar in interiorul Sectiei 1 de Politie, din cartierul Alexandru cel Bun. Nici colegii si nici alti oameni care se aflau in zona respectiva nu au mai avut timp sa intervina. Ca la desene animate: s-au lovit reciproc, incercand sa arate care este mai puternic. Rezultatul acestei batalii, pentru care nu a mai fost timp sa fie instalat un ring, a ramas unul necunoscut. Nu se cunoaste castigatorul! Este foarte posibil ca desemnarea acestuia sa se faca dupa efectuarea anchetei disciplinare. "Nu va pot confirma ca domnul Bacusca l-a lovit pe agent", a spus comisarul Lucian Mursa, seful politiei municipale. Cum s-a produs conflictul In urma cu doua zile, inspectorul de politie Gheorghe Bacusca, adjunctul Sectiei I, a venit la munca cu chef de scandal. In mod inexplicabil, a inceput sa vorbeasca destul de dur cu subalternii. Agentii sustin ca avea o atitudine neasteptat de ostila si nejustificata. In cele din urma, unul dintre agentii sectiei de politie nu a mai rezistat. A inceput sa-i raspunda cu aceeasi unitate de masura superiorului. Intre cei doi nu a existat un conflict mai vechi, fiind vorba despre o incaierare spontana. In prima faza, de la vorbele dure ale agentului de politie s-a ajuns la injuraturi ca la usa cortului. Ulterior, cei doi au inceput sa se impinga reciproc, dupa care au decis ca nu mai este cale de intoarcere si ar trebui sa se loveasca. Au inceput sa-si aplice reciproc lovituri in zona fetei. Agentul de politie a fost destul de iute incat sa-i aplice cateva lovituri greu de parat. Pentru a dovedi in continuare cat sunt de barbati, de masculi, cei doi nu au avut curajul sa se vaiete, chiar daca urmele lasate pe fata sunt impresionabile. Gheorghe Bacusca abia mai poate vedea din cauza umflaturii si a vanatailor. In cursul zilei de ieri, acesta nu a putut fi gasit pentru a-si etala mandretea de vanatai din zona ochilor. Chiar daca initial s-a ajuns la o intelegere in ceea ce priveste ascunderea conflictului, pentru ca sefii IPJ Iasi sa nu afle, in cele din urma, toata povestea va ajunge pe masa unei Comisii Disciplinare. "Eu am facut demersuri pentru a verifica ce s-a intamplat acolo. Nu ma pot pronunta inaintea unei comisii de verificare. O sa vedem ce reiese in urma anchetei", a declarat comisarul-sef Ioan Scripniciuc. http://www.bzi.ro/bataie-golaneasca-intre-politisti-199688 Link to comment
SandoKhan Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Penibil! Mi-e rusine de asa ceva. Link to comment
SkuriN Posted January 1, 2011 Share Posted January 1, 2011 Si toata chestia este de fapt urmatoarea: Inspectorul Bacusca care in fapt este adjunctul sectiei 1 a venit cu un dosar cu minori care l-a repartizat agentului respectiv (de la judiciar), iar acesta i-a spus ca nu intra in atributiunile lui sa solutioneze dosare cu minori intrucat astfel de dosare le solutioneaza ofiterii, fapt pt care i-a spus sa se uite in fisa postului ca sa se convinga. Atunci adjunctul a inceput sa il injure pe agent si a plecat din biroul acestuia. Agentul a plecat dupa el sa il intrebe de ce il injura si a intrat la adjunct in birou. Atunci adjunctul a venit catre agent si l-a lovit pe acesta, agentul neavand timp sa riposteze fiindca a crezut ca ofiterul vine spre el sa il dea afara din birou, nicidecum sa il loveasca. Ceva in genul acesta a decurs actiunea.Bineinteles ca adjunctul a fost mutat la alta sectie pe o functie echivalenta si totul va fi musamalizat pardon uitat! Link to comment
cincin Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 dar daca era agentul initiatorul bataii?? era destituit mai mult ca sigur. nu vreau sa par rautacios cu ofiterii dar asta e adevarul. trebuiau pedepsiti amandoi, sa-i puna sa faca serviciu in acelasi birou :ner: Link to comment
dunelu Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 Şeful IJPF Suceava şi adjunctul său au fost eliberaţi din funcţie, la cerere, ei fiind cercetaţi prealabil alături de alţi şapte ofiţeri din cadrul inspectoratului, în urma anchetei derulate la Sectorul PF Siret, informează, miercuri, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră. 1 Link to comment
Recommended Posts