Jump to content
POLITISTI.ro

In legatura cu autoapararea

Drecsy

Recommended Posts

Salut astazi mergeam pe strada si dintr-o data au venit 3 tigani si s-au luat de noi au sarit la mine la bataie unu a sarit cu picioru la mine m-am ferit si a picat pe jos prietenul meu a fugit dupa ajutor si eu dupa el. Recunosc mi-a fost frica normal erau mai mari ca noi si decat sa iau bataie mai bine fug.

Si acum intrebarea daca cumva as fi avut Spray Paralizant, Lacrimogen, sau cu piper pute-am sa il folosesc pe toti trei care au dat toti? Sau daca aveau [eliminare reclamă] airsoft - pistol pe aer coprimat? Sau daca aveam baston cu electrosucuri sau rozeta? Ce puteam sa folosesc si ce nu? :unsure:

P.S. Precizez ca nu am avut treba cu ei

Si nu crezi ca ai scapat mai bine cu fuga? Daca tu, scoti castetul sau boxul si cioara scoate un pistol? Atunci ce-i faci? Actiune articulara, il duci la sol si-l dezarmezi - suna foarte simplu, mai greu de aplicat... Parca fuga-i mai sanatoasa ;)

Edited by Sony

Scuze am corectat acum ii bine acum ?

Sony ai dreptate eu is de aceeasi parere dar am pus aceasta intrebare doar sa stiu ce e permis si ce nu .

nu nu pot sa mai corectez nu stiu de ce nu imi da permisie scz am scris foarte repede sa aflu un raspuns cat mai rapid.

• Member

Art. 2. - (1) Constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoarea de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda, daca fapta nu constituie o infractiune mai grava, urmatoarele fapte:

1. portul, fara drept, in locurile si imprejurarile in care s-ar putea primejdui viata sau integritatea corporala a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea si linistea publica, a cutitului, pumnalului, sisului, boxului, castetului ori a altor asemenea obiecte fabricate sau confectionate anume pentru taiere, impungere sau lovire, precum si folosirea in asemenea locuri sau imprejurari a armelor cu aer comprimat sau cu gaze comprimate, a obiectelor confectionate pe baza de amestecuri pirotehnice ori a dispozitivelor pentru socuri electrice;

In schimb poti folosi acel spray iritant- lacrimogen. Mai multe despre spray poti citi aici