Jump to content
POLITISTI.ro

Numere rosii si certificat fiscal

Postare recomandată

Publicat

buna ziua. as dori sa stiu cum imi pot da seama daca masina pe care am cumparat-o a avut numere rosii scoase in romania? trebuie sa existe undeva o stampila care imi arata acest lucru? politia imi poate da informatii cu privire la acest lucru la cererea mea?

Publicat

in unele judete din Romania in momentul in care se elibereaza numerele provizorii se inscrie pe certificatul de inmatriculare al autoturismului acest lucru dar nu este o practica unitara asa ca nu ai cum sa-ti dai seama in mod cert daca autoturismul a beneficiat de numere provizorii. Presupun ca la cerea dvs. justificata colegii de la Serviciul Inmatriculari Auto va pot raspunde daca autoturismul a avut sau nu numere provizorii si cate seturi.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.