Jump to content
POLITISTI.ro

Se mai trimit prin poştă amenzile de radar?


Radu19

Recommended Posts

Am iesit azi de la scoala si ma grabeam sa o iau pe mama de la lucru care ma astepta ( afara ningea ) si avand in vedere ca drumul era complet gol, am apasat putin pedala . Nu am observat un logan , cu radarul parcat pe partea cealalalta de drum cu fata catre drum si am trecut prin fata ei cred ca cu aprox 70km/h . Nu am fost oprit.

E posibil sa mi se trimita acasa ? sau acasa se trimit doar amenzile de la radarele fixe?

Link to comment
  • Member

Avand in vedere ca ai permisul de 1-2 ani maxim, afara NINGEA si erai in localitate, 70 km/h e o viteza extrem de mare! Am dubii ca ai ai condus prea mult pe timp de iarna asa ca incearca sa te limitezi macar pana capeti ceva experienta. Aspectul cu amenda mi se pare minor, mai importanta mi se pare siguranta ta si a celorlalti in trafic.

Link to comment

Inteleg ceea ce imi spui. Iti zic sincer ca respect legile la sange, indiferent ca asta inseamna depasire sau limitare de viteza. Am fost oprit de politie de 4 ori in ultimele 2 weekenduri in care am fost controlat "acte asigurari fiola,dotari" , de toate cele 4 ori am plecat cu bine pentru ca nu sunt un teribilist si nnu imi place sa incalc legile. Astazi, ma sunat mama cand am iesit ca ma asteapta si m-a "furat", fara sa imi dau seama ca am 70 .

Aud tot felul de discutii ca nu se mai trimite prin posta, ca trebuie sa te opreasca, ca nu stiu ce. In legatura cu asta am cerut ceva pareri :) ..

Link to comment
  • Moderator

Nu avem cum să-ţi oferim un răspuns sigur. Există posibilitatea să primeşti sanctiune, dar la fel de bine sunt şanse să nu primeşti.

Vezi aici o discuţie similară:

Link to comment

Eu nu inteleg ce importanta are daca vine sau nu vine. Oricum nu poti face nimic.

Personal cred ca te puteau opri atunci.

Eu am primit doat o singura data un radar prin posta de la Pucheni Mari parca, cu 92 de la radar fix. Acolo radarul e montat chiar la intrare. De la firma de lease au trimis-o la companie in Dej de unde m-a sunat secretara.

N-am mai vazut-o la fata amenda, desi le-am zis sa mi-o trimita. Mi-or fi platit-o, nu stiu, cert este ca nu am luat nici un punct penalizare si nici la circa financiara nu aveam vreo amenda.

Grija mare la viteza insa. 70 si fara experienta e mult

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.