Jump to content
POLITISTI.ro

Raport solicitare document


Recommended Posts

Buna ziua.

Am deschis dosarul la banca pentru acordarea unui credit. Cei de la banca mi-au cerut printre altele (adeverinta de venit pe ultimele 3 luni, adeverinta de venit pe anul anterior - toate tipizate) si o adeverinta cu norma de hrana pentru anul anterior (2012). Am intrebat la financiar despre eliberarea unei astfel de adeverinte si mi s-a precizat ca trebuie sa fac un raport prin care sa solicit eliberarea ei.

Poate ca suna ciudat dar nu am mai facut pana acum un raport in care sa solicit eliberarea unui document. Ma poate ajuta cineva cu un model? Sau cum ar trebui sa formulez... asa... in linii mari.

Multumesc anticipat!

Link to comment

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE

INSPECTORATUL JUDEȚEAN DE POLIȚIE AL JUD. _______________

POLIȚIA MUN._________________________

AG.___________________________________________________

R A P O R T

din data de__________________

către Serviciul FINANCIAR

Am onoarea să raportez următoarele:

Sunt angajat al IPJ_____________________________din data de_______________și îndeplinesc funcția de ______________________la Poliția mun._______________________.

La data de_________________am luat legătura cu reprezentanții Băncii_____________________în vederea contractării unui credit ( de nevoi personale, ipotecar, etc.) Acolo mi s-a comunicat că pe lângă adeverința de venit pe ultimele 3 luni este necesar să depun și o adeverință cu norma de hrană pe anul 2012.

Având în vedere acest aspect vă rog să îmi eliberați o adeverință din care să reiasă cunatumul normei de hrană încasată pe anul 2012 de către subsemnatul, aceasta fiindu-mi necesară la dosarul obținerii creditului mai sus menționat.

Față de cele raportate rog dispuneți.

Link to comment

Multumesc mult pentru ajutor! In cele din urma reusisem sa incropesc si eu un raport destul de asemanator... Oricum acum l-am completeat cu sugestiile de aici si suna si mai bine!

Eu personal am rezolvat. Ramane la latitudinea moderatorlor ce se intampla cu acest topic. Daca doriti stergeti-l. Poate insa se va mai dovedi util si pentru altcineva la fel de neexperimentat ca mine...

Multumesc inca o data!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.